Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buffy se rozhodla žít alespoň trochu normální život. Proto se přihlásila na konkurz roztleskávaček. Má to ale jeden háček. Na střední v Sunnydale se roztleskávačkám začaly dít opravdu zvláštní a nepříliš příjemné věci. (ArsenalEagle)

Recenze (5)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buffy se přihlásí na konkurz roztleskávaček, jako každá normální americká puberťačka. Ale nic nejde podle plánu. Čarodějnický díl, kde chybí upíři, ale zato jsou tu nečekané zvraty a lepší děj než ve dvou předchozích epizodách. ()

liuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl o tom, který jako jeden z mála zmiňuje předchozí film. Má to relativně překvapivé zvraty, konec jak z Black Mirror a opilá Buffy, která kope do holek kolem během roztleskávání, je fakt super. Také se objeví jedna z postav, která se bude občasně objevovat během celého seriálu, takže je to důležitá epizoda. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O niečo slabší diel ako úvodný dvoj-epizódny prológ. V tejto epizóde sme preskúmali samé zaujímavé nadprirodzené javy, ako napríklad samovoľné vzplanutie človeka, prevtelenie a mnohé iné. Nádych okultizmu, ktorý so sebou čarodejníctvo prinieslo, síce neurazilo, ale ani nijako extra nenadchlo. Aspoňže ten nečakaný plot twist stál za to a dodal príbehu nový a nevídaný rozmer. Buffy je stále skvelá a aj Giles bol fajn. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro tenhle rozverný čarodějnický díl mám docela slabost. Je tam ožralá roztleskávačka Buffy. To už v seriálu neuvidíte. Teda opilou Buffy uvidíte ještě několikrát, ale Buffy jako roztleskávačku naštěstí poprvé a naposledy. (Giles: "Necháš se zotročit nějakým kultem?") ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama