Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu se setkáváme se všemi členy rodiny: s dědou a babi, jejich synem Ludvou s manželkou Heduš a dvojčaty Péťou a Máťou. Navíc poznáváme stařičké rodiče babi Homolkové, kteří žijí v jihočeské vesnici. Homolkovi se za nimi jedné neděle vypraví novým vozem, aby se rozloučili s údajně na smrt nemocným pradědečkem. (Ateliéry Bonton Zlín)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (282)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Predikce krachu u pokračování komedií se u Homolkových nepotvrdila, tahle loď se jen tak nepotopí, na to je tahle komedie příliš dobrá. Hlavně Šebánek je mistr sarkasticky suchých hlášek. Díky Papouškovi jsem si opět prodloužil život o pár minut. Jako jeden z mála si myslím, že tenhle druhý kousek je o fous lepší jak první...i když bych kompletně vystřihnul scény s norníky... ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No tak jak se mi první díl nelíbil, tak se mi druzí Homolkové zalíbili. Sic je to tragikomedie jako blázen, zase se tady jenom celá rodina hádá a kočkuje..jenže tentokrát je tu od každého tak akorát. No a navíc - všechno je tak nádherně natočený a tak nějak to všechno do sebe zapadá, že se mi to zalíbilo. Vtipných hlášek je tu také akorátní počet. Přál bych si, aby z prvního dílu tvůrci vymazali právě ty hádky. Pak bych možná změnil názor. No, co mě čeká v díle třetím, si neopovažuji hádat... ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Homolkovi pokračují v krasojízdě. Tentokrát doslova a do písmene, protože si koupili nové auto. I když už to není taková pecka jako první film a do lehce hořké legrace se přimíchalo trochu toho smutnění, stále je to vydařená zábava z řadou nezapomenutelných momentů, v nichž opět perlí především svérázný Šebánek. ()

Pauling 

všechny recenze uživatele

Inspirace: ...člověče, kdyby nás tak někdo viděl, tak smíchy praskne...tak to je geniální, je to vlastně znovu(podruhé) o tom, co dělá každý z nás, když ho nikdo nevidí. No a když nás někdo vidí, tak jsme hogo-fogo, to musíme nějak vypadat. Asi ten život o tom je, otázka je, jestli si to dokážeme přiznat, asi by to mohlo stačit - si to přiznat a nemusíme to ani natočit, jak se to podařilo Jaroslavu Papouškovi. Skrytá kamera II. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (13)

  • Závěrečná scéna, kdy se rodinka koupe v rybníce, musela být natočená dvakrát, protože po skončení natáčení jeden z členů štábu omylem vytáhl natočený materiál na světlo, čímž ho zničil. K nelibosti herců museli do vody znova, jenže byl už podzim a voda studená. [Zdroj: Super.cz] (infected)
  • Homolkovi bydlí na adrese Bořivojova 97, Praha-Žižkov. (sator)

Reklama

Reklama