Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před Monkovým domem je zavražděn mladík, který rozvážel noviny. Zdá se, že někdo nechtěl, aby se ty noviny k Monkovi dostaly. A tak nejen Monk, Sharona, ale i kapitán Stottlemeyer s poručíkem Disherem pročítají ranní noviny stále dokola. Objeví při tom zajímavé skutečnosti, ale souvislost s vraždou před Monkovým domem se stále nedaří najít. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi rafinované, pár dobrých scénok vrátane dialógu poručíka a Sharony o zoznamke v novinách a psychiatra, nediskrétne zvedavého na Adrianov sexuálny život. Snáď sa ten vlak nestihol zraziť s iným vlakom, keď mu len tak prehodili výhybku. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka zajímavá, četbou jedněch novin Monk odhalil další zločiny, jen ten hlavní zločin s ním neměl nakonec nic společného, byť to čekal. Soupeření Monka se Sharonou bylo vtipné, vůbec tenhle díl byl plný skvělých hlášek. ("Promiňte, vám se nesměju. - Já ano.") No a 5 hvězd musím dát už kvůli Nicole DeHuff, nejvíc sexy záporačce z celé Monkovy série, jak já jí přál, aby jí to vyšlo, aby obrala toho troubu a někde si užívala s prachama. ()

Reklama

Reklama