Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud vždy dostihne ty, kteří se mu snaží uniknout. (HBO Max)

Recenze (31)

geklon 

všechny recenze uživatele

Rue běží o život. První ch deset minut epizody je ta nejsyrovější intervence a reakce na ní jakou jsem kdy viděl a slyšel a že jsem jich i na vlastní kůži zažil opravdu dost. Ten kdo něco podobného zažil, nejspíš při sledování dostal flashback. Zandaya zandavá jak královna stíhy a upřímně jí žeru cokoliv. Zlomový díl série a vlastně i seriálu jako takového. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozumiem tým vysokým hodnoteniam, ako aj istým spôsobom aj tým opačným a asi aj preto zostávam na zbabelých troch hviezdach. Ale osobne musím povedať, že ak by som si vybral epizódu z Eufórie, ktorú by som už nezvládol pozerať znova, bola by to práve táto. Úvodná hádka je síce krásne nakrútená a zahraná, ale presne toto sú tie situácie, aké nechcem vo svojom živote nikdy zažívať. No a že by sa dej posunul nejako výraznejšie vpred, to sa povedať nedá. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě Rue prostě neexistuje vypínač, který by zajistil, aby ten kufr už neotvírala. Jenže do toho vstupuje rodina a úvodní čtvrthodinka patří jednoznačně Zendaye, ve které bublá zášť. Nálady mění i poté, co si vyzkouší několik atletických disciplín (trošku úlet v podobě policistů, kteří ji jaksi nejsou schopní chytit). A jen dokazuje, že má zajímavou hereckou budoucnost. Navíc se neštítí ukázat, jak ošklivé mohou být chvíle pro někoho, kdo se potýká s drogovou závislostí. Při prchání hledá, co by si mohla zobnout, hledá, co by mohla prodat a zaplatit dluh. Stihne i pár zastávek, vidle hodí samozřejmě hlavně do trojúhelníku Natea, Maddy a Cassie. Děj konečně zase utíká dopředu. Řemeslně znovu výtečně podané, zahrané, po celou dobu znepokojivé. Tentokrát bez klasických vizuálních kudrlinek. Zatím asi vrchol druhé série. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You wish I was different?! So do I! You fucking hate me?! So do I!" ________ Strach a hnus v Los Angeles. Tahle epizoda vám vyřve díru do hlavy, způsobí panický ataky, úzkosti, infarkt, a nakonec vám v ten nejmíň očekávanej moment vrazí kudlu do zad. Exkluzivní one-woman show Zendayi, v níž Rue běží o život jen proto, aby narazila na absolutní dno. Intenzivní, naturalistickej, provokativní a chaotickej emoční rollercoaster, při jehož sledování si budete přát, aby co nejdřív skončil. PTSD zadara. ()

wege 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako vrcholnou jednotlivou epizodu z nějakého seriálu jsem měl tu, když ve Světlech páteční noci umřel Mattu Saracenovi (Zach Gilford) otec a jak se s tím vyrovnává. Hrál to skvěle. Tady to Zendaya předvádí stejný výkon, ne-li lepší. Navíc ji skvěle sekundují ostatní, zejména matka. Skvělý díl, jednoznačně nejlepší za celé dvě série. A ano, drogy jsou špatné a lidi fakt poznamenávají, a to nejenom ty, co je užívají. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama