Reklama

Reklama

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (183)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tento film je příkladem, jak dokáže německá kinematografie vyprodukovat vážně zajímavé a dobře zpracované nápady. Zde téma večeře party přátel a nápad okrýt všechna tajemství tím, že si navzájem čtou přijaté zprávy. Jasně, realisticky není úplně možné, aby se v jeden večer provalilo tolik nevěr, orientací, atd. Už jen proto, že přece nemohou všem náraz chodit zprávy jak o závod. Ale v rámci tohoto snímku to funguje, představitele člověk dostatečně pozná, udělá si k nim i nějaký ten vztah, potažmo názor, a je pak jednodušší vnímat váhu jejich vzájemného přátelství, ale i zášti, nepochopení, či přijetí i přes životní chyby. Film jsem si užil, pobavil jsem se skvělým humorem, ale i dramatickou stránkou, která postupem času příjemně a přirozeně gradovala. Prezentace atraktivního nápadu zde vyšla na jedničku! ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Povodnu verziu som nevidela, takze Das perfekte Geheimnis bolo pre mna "original" a pacilo sa mi to. Dobre sme sa na tom s manzelom nasmiali. Samotny scenar je velmi dobry. Vsetko sa behom jednej vecere s priatelmi pri vinku perfektne zamota a za menej ako dve hodiny sa to musi odmotat, aby to davalo nejaky zmysel. Fajn komedia na prijemne straveny vecer pri vine. Odporucam. 75%. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Všechno na dětech je krásné. Až na natržení hráze." Tak na tuhle hru musí mít člověk fakt koule. Asi každý má tajemství a někdy je dobře, že si je nechává pro sebe. Protože spousta lidí velebí upřímnost, ale málokdo ji umí přijmout a zpracovat. Tolik k filosofování. Téměř dokonalá tajemství je skvěle uchopený a propracovaný film, hodně dobře obsazený. Kdo by to byl řekl, že z Karoline, která si kdysi na hlavu natahovala kondom, vyroste tak sympatická a zajímavá herečka. Skvělá Jessica Schwarz. A z Jelly Haase se klube fakt hezká a sympatická herečka. Už dlouho jsem neměl po zhlédnutí filmu chuť si ho hned dát znovu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Naprostí Cizinci z Itálie je takový hit, že má Remake snad z každé země a to jsem snad ještě nikdy neviděl ( Francie, Německo, Polsko, Turecko, Jížní Korea, Španělsko a chystá se i Česko?!!), ale USA překvapivě chybí :D. Každopádně film je z 90% doslovnou kopírkou akorát s jinými herci a Němci se v závěru vydali jinou cestou než originál, což mě překvapilo. Bavil jsem se pořád velmi dobře. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ak sa položia karty na stôl, nikto si nemôže byť ničím istý. Herecké obsadenie: Kameňom úrazu nemeckej modernej kinematografie je, že sa v nej objavujú stále rovnaký herci. Nehovorím, že je to zlé len napríklad takým Elyasom M'Barekom som už presýtený. Ale inak dobrý herecký výkon a nič vyslovene odpudivé. Prevedenie: Celý film sa v podstate odohráva v jednom byte a tak musí byť kladený dôraz na verbálny humor a toho je tu habadej. Pocity: Príbeh nie je vyslovene silený a netlačí na pílu. Občasná absencia zdravého rozumu je pre podobné komédie prirodzená a tak sa niet čomu čudovať, že sa jej ani u nevyhneme. Pridaná hodnota: Ďalšia vydarená Nemecká komédia. Celkom originálny príbeh a svieže prevedenie sympatických hercov. 78% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následují nepovedené scény z filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama