Reklama

Reklama

Recenze (7)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh jedného mediálneho magnáta, ktorý sa celý sústreďuje na jeho nesympatickú osobu. Ako prvú som trafil epizódu s najvypätejším obdobím USA, ale nepresvedčilo ma to, aby som seriál sledoval pravidelne. –––– Dnes nie je bežný deň, toto je, kurva, Pearl Harbor. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// 11. září, den, kdy se Amerika zastavila, tentokrát očima Fox News. Herecká krasojízda Russella Crowa každopádně pokračuje, a já fakt marně hledám důvody, proč vlastně nedat maximální hodnocení. Snad jen naděje, že to může ještě víc tlačit na plyn? Už teď je to ale rozhodně jedna z nejpřehlíženějších novinek roku, a to si Crowe, ani pozadí božské Annabelle Wallis zkrátka nezaslouží. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O jedenástom septembri sme už videli toho toľko, že nás už ťažko niečo prekvapí, prípadne šokuje. Udalosti sledujeme z perspektívy redaktorov v televízii a možno som od týchto sekvencií a scén čakal ešte väčšie napätie. Crowe si ale ide svoje a jeho postava má všetko pod palcom, i keď, ako hovorí jeden jeho kolega, mal by sa upokojiť. Stále mi ale nepríde ako vyložene nepríjemný, proste veciam rozumie, chce sledovanosť, je republikán a koná tak v podstate podľa vlastného vnútorného presvedčenia. Ale to sa zrejme časom zlomí... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmidílná minisérie s Russellem Crowem jako Rogerem Ailesem, republikánským stratégem a pro kolegy hluboce nepříjemným monstrem, které neústupně směřuje k vítězství a které dravě nakládá s realitou. Každý díl je o nějakém významném milníku jeho života, klíčových momentech moderních amerických dějin a o postupném budování stanice Fox News, která byla hladová po ratingu a zisku. Po sérii koordinovaných teroristických útoků se změnilo mnohé. Nejenže se terorismus stal celosvětovým tématem, ale i média musela začít pracovat „jinak“. A my tuhle smutnou událost sledujeme právě očima kanálu Fox News, který už dávno předtím rezignoval na žurnalistickou etiku. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama