Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

kollis 

všechny recenze uživatele

Ačkoli by téma mohlo svádět k lascivnosti, je Bonding překvapivě spíše decentní a vtipný průvodce po skrytých a nezvyklých tužbách Newyorčanů tak, jak je Rightor Doyle zčásti autobiograficky napsal a zrežíroval. Postupně oba hlavní hrdinové (skvělí Levin a Scannell) odkrývají více ze své minulosti a střídají se tlumené intimní momenty s extravagantními přáními zákazníků, které hrdinům paradoxně pomáhají najít odvahu či sebevědomí. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nasúkala som sa do latexovej kombinézy, natiahla čižmy s 15 centimetrovými ihlami a nasadila ostnatý obojok. Zo skrine som vybrala deväťchvostú mačku, sadu vibrátorov rôznej veľkosti a nejaké lano, aby som si precvičila viazanie uzlov. Sadnem do mučiarne pred telku a na základe tagov netrpezlivo čakám, kedy začne nejaký ten šťavnatý sex, sadizmus, BDSM a fetišizmus. A ono je to hlavne o tom priateľstve a gayoch, ako tam ešte uvádzajú. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako na hojdačke. Niektoré epizódy boli ozaj vydarené, niektoré nestáli vôbec za nič. Predposledná epizóda bola asi zo všetkých najlepšia, ale inak sľubný úvod sa od tretej do spomínanej predposlednej epizódy niekam vytratil. Samostatnou kapitolou je nepochybne skvelá hudba, za tú by si seriál zaslúžil absolutórium. Herecké výkony boli biedne, Netflix sa samozrejme držal svojich rasistických zásad a biela bondýnka ktorá navšteuje spolu s Tiff školu je úplne blbá, všetci úchylaci sú muži bielej farby pleti a homosexuáli sú úplným vzorom dokonalosti. Na to sme si už na Netflixe zvykli, aj keď zvyknúť si na xenofóbiu a predsudky sa asi nedá. Herecké výkony boli sotva priemerné, ale celkovo sa jednalo o celkom dobrú jednohubku z relatívne málo známeho prostredia. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec si neumím představit, že bych přišel k domině a v té místnosti by jí hlídal teplej chlap a ještě ke všemu takovej smeták jako tady hlavní hrdina. To jsem byl docela v šoku, že to klienti akceptovali, jinak postavy napsaný dobře, šlo to udělat určitě vtipněji, ale nakonec mám dojem, že tam prioritně nešlo o humor, ale o to přiznat si kdo jsem a jak se s tím ve společnosti vyrovnat. Čili tuctové téma. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Mohlo by se to charakterizovat různými slovy, ale nejspíš postačí jen jediné - je to prostě americký. Natočit seriál z oblasti sexu tak, aby tam vlastně žádný sex nebyl či nedejbože byla vidět odhalená část nějakého těla, to už chce chvíli namáhat hlavu, uznávám. Bodíky tedy za herecké výkony a občasnou legraci. Určitě by nebylo špatný natočit seriál z tohoto prostředí, ale musel by se toho ujmout někdo jiný a mělo by to být víc komedie a méně drama. Update po 2. sérii - ještě více vztahové, začíná to připomínat telenovelu. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama