Reklama

Reklama

To, co se zprvu jednomu inženýrovi zdálo jako skvělý nápad, jak získat miliony dolarů, se zvrtlo do stavu, kdy musí prchat, aby si zachránil holý život, a snažit se přijít na to, proč ho vlastně pronásledují. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (446)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|45%| Bena Afflecka a tuto tématiku žánru mám velmi rád. Přesto mě to moc neoslovilo. V podstatě mě to ani nebavilo. Za úplnou ztrátu času to nepovažuji, jde i o to, že mě to prostě vůbec nevtáhlo do děje. Už prvních cca 30 minut bylo dost nezáživných a to je asi jeden z hlavních problémů. Pak už jsem se prostě nechytal. Mám i pocit, že je tohle směs několika filmů co jsem viděl. Vzdáleně mi to připomíná vydařený MINORITY REPORT a kupodivu i Bourneovky. Bohužel ale v nudně a místy i chaotickém provedení. Děj není nejjednodušší, ale přesto jsem ho víceméně pochopil. Nejvíc mě na tomto snímku bavily postavy. Ben Affleck tu byl klasický sympaťák a i herecky v této době to zvládl výborně. Aaron Eckhart, Uma Thurman a Pau Giamatti mě rovněž bavili. Hudba od Powella mi dost připomínala soundtrack k Bourneovkám. Místy se tu objevila různorodá akce, která mě až tak moc nezaujala, ale přesto byla dobrým oživením či vsuvkou k filmu, který mě moc nebavil. No, škoda, čekal jsem více. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Značně zapeklité sci-fi příběhy patří vůbec k tomu nejoblíbenějšímu, co mi filmy můžou nabídnout. Musí se ovšem povést a to se o tomto kousku zase tak moc říct nedá. Paycheck má vcelku zajímavou a lákavou strukturu, hlavní hrdina pořádně neví, která bije a vše je postupně odhalováno. Film působí zajímavě, bohužel v celkovém vyznění to prostě není ono. Není to prostě tak dobře zpracovaný, aby to člověka semlelo, jako jiné, povedenější akční scifárny. Z mého pohledu se jedná pouze o průměrné sci-fi se solidním příběhem, který bohužel není takový, aby dokázal diváka více vtáhnout do děje. Já musím k mínusům navíc zařadit ještě herecké obsazení, protože jak Ben, tak Uma nejsou zrovna mými oblíbenci, spíše naopak. 60% ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Tak... špatný film to nebyl. U televize a DVD se se dá strávit docela bez újmy na zdraví, ale v kině - to fakt nevím ... John Woo měl k dispozici dobrý námět, ale v castingu se tentokrát netrefil, čímž umazal velkou část naděje na úspěch. Affleck trošku "hraje" až ve druhé půli, Thurman je úplně mimo mísu a hlavní záporák je spíš sympaťák. Myslím, že bych s jiným obsazením sáhl k vyššímu hodnocení, protože k formě moc výhrad nemám... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +samozřejmě literární předloha, originalní myšlenka s předměty, hudba -efekty mohly být lepší , hudba ještě dynamičtější, hlavní hrdina přesvědčivější a příběh lépe zpracován/// Trošku rozporuplnej dojem. Film stavý na výborné myšlence náhledu do budoucnosti a s tím spojené dopady na hlavního hrdinu, potažmo na celí svět. Originální povídku jsem nečetl, ale po zhlédnutí tohoto filmu, mě velmi láká. Samotný film je zpracován tak na půl cesty. Děj se postupně rozjiždí, avšak zpočátku jsem tak trošku tápal o co vlastně de. Obsazení se dá přestát, přesto se nezbavím dojmu, že takový Matt Damon (a vlastně i kdokoliv další) by byl charismatičtější. Celkově tedy, ne že by byl film špatný, ale pětihvězdičkovej trhák to rozhodně není./// Celkem 66%/// ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Až příliš náhod, štěstí a nelogických situací. Vysvětlení, že někdo nahlédnul do budoucnosti, mně nestačí. Vadí mi, když má někdo viditelně opálené hodinky i po třech letech. Vadí mi, když se požár hasí mlhou. Vadí mi, když je hlavní hrdina nesmrtelný i v situacích, kdy by ho zabilo malé děcko válečkem na nudle. Vadí mi Ben Affleck. A nelíbí se mi Uma Thurman. Na to všechno dopadla Výplata ještě dobře, ne? Rozhodně líp než ta moje egyptská… (Filmfest Hurghada 2012, 58/67) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (19)

Reklama

Reklama