Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer

Recenze (139)

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadměrná očekávání nebyla, přesto se objevil klenot žánru, který našinci vůbec neumí - romantické komediální drama. Je to vtipné, svižné, chytré, konfrontace francouzského životního stylu s americkým je stejně zábavná jako v knize Merde! Rok v Paříži od Stephena Clarka. Charm zajišťuje Paříž, půvabná Sněhurka Lily a bezvadní francouzští herci - Lucas Bravo má velký potenciál ;) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflix moc dobře rozumí dnešní době, a proto přináší do amerického seriálu trošku evropského koření. Upřímně jsem si myslela, že už jsem o něco náročnější divák, ale asi si to namlouvám. Protože já si vážně nepamatuji, kdy jsem si u něčeho tak jednoduše a hezky odpočinula. S lehkým studem přiznávám, že čím je Emily povrchnější, šíleněji oblečenější, čím víc se jí daří udělat doslova z každé fotky nebo věty virál, čím víc ji mají lidi, co ji nejdřív nesnášeli bezdůvodně rádi, čím víc je přelétavá, tím radši se na ni dívám. Víc vzdálenější od reality to být nemůže, a díky za to. ()

Reklama

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Tak tento serial je za mne uplne super. Moc hezka mista v Parizi, Lily je tam skvela, libi se mi jeji ruzne outfity a Gabriel olalala. Ted akorat sleduji aktualni serii, za mne skoda, ze neni vice dilu, vsadim se, ze celou novou serii shlednu za dva dny...  Libi se mi propojeni krasneho mesta, mody, romantiky a hercu, na ktere se dobre diva. Holky urcite doporucuji. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O seriálu jsem věděla, ale nezajímal mě...až jednou - v sobotu, kdy chcete vypnout a ničím si zbytečně nezatěžovat hlavu, na něj došlo..A bavilo mě to. Líbí se mi koncept do 30ti minut dílu, svižnost, čistota a podání seriálu. Bavila jsem se, párkrát jsem dostala solidní záchvat smíchu a zfoukla jsem to za jedno odpoledne :) Těším se na další řadu, ale způsobem, že to do té doby v klidu přežiju :D ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Seriál je v době koronavirové pandemie propagací cestování. Hlavní protagonistku hraje jedenatřicetiletá Lily Collinsová, která se narodila v Anglii, ale od mala žije v USA a je dcera hudebníka Phila Collinse. Herečka tedy by v Paříži poprvé jako její postava a byla nadšená. Je rozkošná v každém oblečku, ale vypadá to, že se zajímá jen o dobře oblečené pohledné nadsamce, kteří otevřeně hovoří o sexu. Prozradí na sebe jen že se rozešla doma v Chicagu s přítelem. Ale tím je vlastně zábavná. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • V seriálu se používá elektronika značky Apple. (SONY_)
  • Natáčanie seriálu prebiehalo na viacerých miestach v Paríži. (dyfur)

Reklama

Reklama