Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

Paulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje guily pleasure jsou serialy pro holky a taky pouštění si těchto skvostů furt dokola. Proto jsem se těšila na tuto celkem slibně znějíci novinku. Škoda že byla hodně nemastná. Jak příběh, tak postavy, vtipy, a hodně na blití mi bylo z většiny Emily outfitů. Nedoporučím dál, a ani si nikdy nepustím znovu (leda jako špatný nápad po flašce roséčka) ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Áno, zhltol som to za jednu nedeľu. Teda, prvú sériu. Na ďalšie čakám. Je to taký seriál úplne, keď neviete, čo so sebou, a tak len pozeráte. Z kritického hľadiska ale treba priznať, že v Paríži až taký výber sexy mužov na pár metrov štvorcových nie je, a zároveň samotné mesto takto klišéoidne nepôsobí. Kde sú dopravné zápchy, pouliční predavači a haldy turistov stojaci v radoch? Vy prestaňte klamať. Do telky. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Paříž a francouzská klišátka (croissanty, aféry, snobství, móda...), tak se u Emily in Paris zabaví. Na první shlédnutí je tohle líbivý seriál, nad kterým se párkrát uchechtnete. Jenže lví podíl na tom mají francouzští herci, jejich timing a spoléhání právě na ta klišé. Hlavní hrdinka Emily se bohužel podobá postavám z jiného seriálu Darrena Starra - Sex ve městě. Povrchní, emocionálně, stylem i povahou. Nic proti sexu ve městě, před patnácti, dvaceti lety hrál důležitou roli. Ale dneska už jsme zvyklí na propracovanější postavy i v komediálních seriálech. Když Emily na ničem vlastně vůbec nezáleží (na příteli, na aférce s nezletilým, na potenciálním partnerovi), nám jako divákovi na tom nebude záležet taky. Díky bohu za to francouzské (umělé) pozlátko Paříže, kde se nemusí jezdit špinavým metrem, přistěhovalce na ulicích nepotkáte, potenciální milenci jsou bílí a bohatí a jediným zásadním problémem jsou psí h...a na ulicích. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Paříž, město, do kterého bych se jednou rád podíval, takže jsem Emily dost záviděl. A koneckonců její úsměv mě dokázal očarovat v každé epizodě. Já jí fandil v každé minutě. Docela i epizody měly dobrý děj a občas i něco vtipného. Kdyby byla druhá série, klidně se podívám znovu. /75%/ ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Darren zná svý pappenheimský. Nejenže s Emily začíná na místě, kde s Carrie končil, on vlastně jen sebral svůj rukopis a vypral ho v aviváži z mileniálů. Tam, kde ale Sex před lety uměl být místy i zemitej a naturální, je Emily čistokrevná pohádka. Svým zasazením, hromadou klišé, naivní hrdinkou i pitoreskníma postavičkama kolem ní, který se chovaj všelijak, jen ne normálně. Chvíli jsem si musel zvykat. Nakonec mi ale zdejší nenáročnej motiv přišel vcelku enchanté. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Na výstavách sa často objavuje HÔTEL PLAZA ATHÉNÉE, ktorý je známy svojou reputáciou obľúbeného hotela v módnom priemysle. Nachádza sa na ulici Avenue Montaigne, kde Christian Dior otvoril svoj prvý butik. Dior tiež usporiadal v hoteli veľa svojich módnych prehliadok a fotení. (Weezy22)

Reklama

Reklama