Reklama

Reklama

Obsahy(1)

II. série začíná svatbou dr. Karla Sovy a dr. Alžběty Čeňkové. Přicházejí první konflikty a je patrné, že sloužit pod Blažejem nebude pro Karla tak snadné. A udělat si při službě kandidátskou práci bude ještě těžší - zvláště když by tím získal vyšší titul než primář Blažej. Starý primář Sova přivádí do služby v Týništi doktorku Fastovou, ženu ráznou ba svéráznou. Ina Jáchymová žádá dnes už vrchní sestru Huňkovou-Pěnkavovou, aby mohla sloužit noční služby. Blažej to zprvu přijímá s nelibostí, ale pak znovu podlehne jejímu kouzlu. Jeho žena netuší, co všechno tenhle okamžik bude v jejím životě znamenat. Penzionovaný primář Vrtiška zláká doktora Štrosmajera do šachového klubu, ale hned první partie s malou Oldřiškou věru nedopadá slavně. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konfliktem mezi Karlem a Arnoštem dostává seriál nové grády, o značné zčeření stojatých vod se postará i úžasně pragmatická doktorka Fastová. Jen to řádění Pěnkavové se režisérovi trochu vymklo. Musím se shodnout i s dalšími spoludiskutujícími na tom, že Alžběta je poněkud afektovaná a že se asi dalším jejím osudům asi nebudeme divit. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí svatba za 14 dílů, to je kumšt. Jinak příliš mnoho osobní zášti Blažeje a příliš málo kouzla Štrosmajera. Každopádně Řehoř je stále stejný chudák a Fastová moc tlačí na pilu. Snad ji Sova otupí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk by ani neřekl, že mezi první a třetí řadou máme čtyři roky. Jinak fičíme stejná témata. Ina bez výrazu se rozhodla, že se už o toho svýho zas až tak nebojí a tentokrát je predátor ona. Řehoř se chytá stébla a nebetyčně se ztrapňuje. Bětka spasitelka všehomíra zas moralizuje a tlačí. Příjemné zjištění pro mě bylo, že k frajeru Sovovi seniorovi přidali Danu Medřickou alias doktorku Fastovou. Já paní Medřickou miluju, bezvýhradně! ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama