Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Po špatném druhém pokračování jsem byl už hodně skeptický než jsem se na tento třetí díl podíval. Byly to ovšem zbytečné obavy, protože všechno bylo téměř supr. Netradiční přístup k ději slavil úspěch, protože kdo viděl jedničku se musel opravdu smát, když viděl jak to všechno do sebe zapadalo. Nemůžu jinak než dát 80%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pumba a Timon jsou moji dvě nejoblíbenější postavy ve Lvím králi, takže jsem vážně ráda, že získali v pokračování takový prostor a bylo nám toho i hodně vysvětleno, třeba jak se potkali, nebo jak se zvířata začali klanět malému Simbovi :D Ale stejně mi první díl přijde ze všech nejlepší, hlavně proto, že tam byl Scar, což byla skvělá záporná postava. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Lion King Jedna A Půl je rozhodně férovější titul než Lví Král 3, ať už bez hakuny nebo s matlákem. Ač dobou vzniku nejmladší (a rovnou na DVD směřovaný) díl série, nemá nárok na nic jiného než na označení za trapnou snahu vydolovat po deseti letech ještě něco z dobře uleželých pozůstatků Lvího Krále, čemuž naprosto odpovídá v americké distribuci přiznaná "provázanost" (což je asi podobný eufemismus jako že Zeman, Trump a Putin jsou výrazné osobnosti se specifickým stylem komunikace s veřejností) s legendárním animovaným spektáklem. O čem to je? O tom, jak Timon a Pumba čučí v domácím kině na prvního Lvího Krále, a vysvětlují průběžně, jak se to vlastně celé seběhlo z jejich pohledu, přičemž se ukáže jak se poznali, a jak se ve forrestgumpovském duchu nachomýtli tu nebo náhodně vypomohli tamhle. A vznikají přitom rozličné "humory" založené na pádech na tlamy (jsou to zvířata, ne?) nebo na smrdutých kančích větrech. No zkrátka bžunda jako na TV Barrandov. Jediné štěstí je, že je to tak krátké. Nic to nemění na tom, že jde o úplně zbytečný film, který nemá žádnou vlastní hodnotu, a žije jen a pouze z přisátí se na první díl. 50 %, protože to má alespoň jakous takous vizuální kvalitu... a hlavně si ještě pamatuju, jak jsme se smíchy váleli u blbostí typu Taz-Mania;) ()

patrik1177 

všechny recenze uživatele

Podobne ako prvé 2 časti, aj tento film som videl už niekoľkokrát, a podobne ako u Levieho kráľa 2 musím po terajšom zhliadnutí po istom čase znížiť hodnotenie zo 4* na 3*. Animácia a hudba boli skvelé ako zvyčajne. Stopáž primerane dlhá, dej ubieha celkom svižne. Pri deji ešte zostanem. Predtým som nezažil film, ktorý by bol k inému filmu prequel aj paralela a zároveň aj akási paródia. Vidíme tu plno scén z legendárneho Levieho kráľa, ale z iného uhla pohľadu. Pre mňa bola najzaujímavejšia časť akýsi rozšírený pohľad na Simbovo dospievanie a pohľad na Timona a Pumbu (hlavne Timona) v roli Simbových náhradných rodičov. Poteší aj kratší, či dlhší pohľad na staré známe vedľajšie postavy (Rafiki, Mufasa, Zazu, Nala, Scar, hyeny) v známych i celkom nových situáciách a postavy nové (Timonova mama, strýko Max) si človek tiež celkom rýchlo obľúbi. Celkovo je ale táto časť zameraná skôr na mladšie publikum, no myslím, že neurazí ani skalných fanúšikov vo vyšších vekových kategóriách. Podobne ako Levieho kráľa 2, aj toto "pokračovanie" hodnotím ako taký lepší priemer. 65%. ()

mp5991 

všechny recenze uživatele

Jak jsem miloval jedničku a ještě víc dvojku, tak trojka mě neoslovila ani trochu. Spíše působí jako ne moc povedená parodie nebo spíš pokus o zesměšňování prvního dílu, což by se dalo brát jako fajn, kdyby šlo o nějakou fanouškovskou tvorbu na youtube, ale jako oficiální třetí díl je to dost mizerné. Dokonce ani nové píšničky tu za moc nestály. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • V čase 25:25 si našli Pumba a Simon domov za Lví skálou sestavenou z kamene. Pumba sotva proleze malým otvorem. Poté, co je vyruší Simba se svojí písní (v čase 27:35), tak Pumba vylézá z obydlí bez obtíží. Lví skála je v záběru v pozadí špatně natočená, protože by jejich úkryt měl být správně za skálou (Simon se díval za to, co viděl viz čas 23:10). (vera35713)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)

Reklama

Reklama