Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 1b.......Co říci k tomuto bohem osvícené trilogii Lion Kinga každopádně každý díl má něco do sebe a nese s sebou srandy ranec. Podle mě 2 byla ze všech dílů nejslabší a zaslouží si menší uznání, no ale 3 tak ta stojí za to Skvělá návaznost na 1 díl, který byl skvěle propleten a zapleten do dalšího z mnoha příběhů Timona a Pumby ...TO JE DVOJKA (skvělý je taky seriál Hodujeme s Timonem a Pumbou) ...... Jsou zde skvělý seky. Prostě prča je to jeden z nej. animáků. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

No a máme tady úspěšné pokračování oscarového animovaného Disney filmu: Lví král. Toto pokračování se vlastně ani nejedná o progres, nýbrž o zpětné ohlédnutí prvního originálního dílu Lvího krále. A jak vidím, tak autoři pod vedením Bradleyho Raymonda ze sebe vysypali velice dostatečnou hromadu nápadů písniček, vtipů, grimasek apod., které se staly již historií pomalu 16 let starého pokračování. Věděli jste, za jakého důvodu se zvířata ukláněla malému Simbovi? Nebo,, proč se skutálely dvá milostné páry Simby a Naly? Nebo proč spadla nakonec celá horda zvířat, když zpívali Simba a Nala: I Just Can't Wait To Be King? Většinu z toho to nebylo právě to, co si myslíte... Podle mě bylo i skvělým nápadem zařadit Timona a Pumbuu, kteří sledovali přes naší obrazovky ten příběh, který právě sledujeme my. K těm písničkám nemám slov... páradně se hodějí do pokračování tohoto dílu, pár je stejných, jako v prvních dílu Lvího krále. Bohužel musím říct, že toto pokračování na originální díl Lvího krále nemá, protože tam chybí depresivní momenty, které by rozbrečeli většinu z našich žijících tvorů, chyběl tam větší rozhled se soundtrackem Hanse Zimmera, ale zase na druhou stranu to mělo šmrnc a patu a hlavně pytel plný "nerozluštěných" nápadů. Zde bohužel i Hans Zimmer podlehne hudbu takovým stylem, jako v prvním díle... co se týče dabingu, tak opět: Timon s Traplem se k sobě náramně přitahují srdcem, a jsem velice rád, že obsadili na píseň: The Lion Sleeps Tonight z kapely 4TET Davida Uličníka. Jelikož jsem obrovský fanda Disneyovek, tak i Lví král 3 je pro mě srdcovkou, tak jako každý, kdo miluje Disney. Ani nevíte, jakou jsem měl radost, když jsem dostal VHS od mojí tety, a úplně jsem zapomněl poděkovat. Byla to moje druhá VHS s nápisem Lví král. Lví král 2 jsem dostal až někdy později... ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lví král 3 už bohužel není tak silnou a líbivou pohádkou, příběh je tentokrát více humorný a mnohem více cílí na tu nejmenší generaci, stále mu však nelze upřít určitá míra originality a poměrně vysoká míra humoru. Timon a Pumba celý film krásně utáhnou, vidět příběh prvního Lvího krále jejich očima je vcelku zajímavý zážitek, byť mi chvílemi přišlo, že se tvůrci nemuseli malým divákům až tak moc podbízet. Animace se mnohem více podobá „televiznímu“ formátu, celkově to není oproti předešlým filmům až tak příjemný a emotivní zážitek, každopádně pokud na to divák přistoupí, krásně se u sledování pobaví. 7/10. ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

Spíš než pokračování je to parodie na první díl, na který se už nikdy nebudete dívat jako dřív. Zjistíte, že tihle dva měli zkrátka prsty úplně ve všem :-). Humor alá Simpsonovi funguje výborně. Navíc Timonovu matku mluví Julie Kavner (Marge). Asi určitě nejlepší videofilm, co sem viděl. Boužel zpívané písničky nejsou nic moc a pár mi přišlo už fakt divných a přitažený za vlasy (úvodní klanění, pakoně a závěr s hyenama). Nicméně sem asi furt dítě a bavil sem se 80 % stopáže. A hudba z Pulp Fiction a Hodný zlý a ošklivý mě dorazila. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Levieho kráľa nie je nič iné ako prerozprávaný dej prvej časti z pohľadu Timona a Pumbi. Či to bolo pokračovanie, zbytočné (len dojenie kravy) alebo nie, nech rozhodnú fanúšikovia. Ja len dodám toľko, že sa na to pozeralo dobre. Z tohto "vydojeného" materiálu sa scenáristom podarilo vykúzliť celkom zábavný animák, ktorý bavil nie len deti ale aj mňa. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)

Reklama

Reklama