Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

MP17 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je už, bohužel, jenom klasická blbůstka, která vaří z vody. Timona sem tak nějak nemusel v žádném z těch předchozích dílů (resp. nepřišel mi jako kdovíjak zábavná postava) a tady má hlavní roli, takže to jinak ani dopadnout nemohlo, co se mého hodnocení týká. Kdyby to byl bonusový materiál k prvnímu dílu, tak by to určitě obstálo, takhle ale ne. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Přešlapování na místě a už mnohokrát viděné scénky Timona a Pumby, které nic nového nepřinášejí. Třetímu pokračování chybí ucelenější příběh, který by chytal za srdíčko jako předchozí pokračování. Vtípky ústřední dvojky pořád fungují, ale od Lvího krále čekám více a ne jenom továrnu na peníze.......5/10 ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

I přes slabší dvojku jsem se odhodlal i k trojce. No, to číslování dílů je tady diskutabilní… Tento díl je více zaměřen na mladší publikum a snaží se být více vtipný než dramatický. Což se mu do jisté míry i daří. Pro mě bude ale v této sérii určitě posledním setkáním se světem Lvího krále, abych náhodou nemusel jít na nižší hodnocení než současné dvě hvězdy. Občas je lepší se podívat znovu na původní klasiku, než se vrhnout do (zbytečného) nového dobrodružství. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Celkem se mi to líbilo, film plný neskutečných hlášek v podání mé oblíbené dvojice Timona a Pumby. I když dodatečně cítím, že původní film je velmi shozen v mnoha scénách, i když vtipně. Ale např. scéna, kdy se zvířata klaní narozenému Simbovi je v původním filmu dechberoucí a tady působí hodně shozeným dojmem. Ale co, stejně jsem se dobře bavil, Hakuna matata! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lví král 3 už bohužel není tak silnou a líbivou pohádkou, příběh je tentokrát více humorný a mnohem více cílí na tu nejmenší generaci, stále mu však nelze upřít určitá míra originality a poměrně vysoká míra humoru. Timon a Pumba celý film krásně utáhnou, vidět příběh prvního Lvího krále jejich očima je vcelku zajímavý zážitek, byť mi chvílemi přišlo, že se tvůrci nemuseli malým divákům až tak moc podbízet. Animace se mnohem více podobá „televiznímu“ formátu, celkově to není oproti předešlým filmům až tak příjemný a emotivní zážitek, každopádně pokud na to divák přistoupí, krásně se u sledování pobaví. 7/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)
  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)

Reklama

Reklama