Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Každá rozprávka z tejto série o levom kráľovi ma proste baví. Táto tretia časť je síce zväčša venovaná dvom najsmiešnejším postavičkám, ale za to sa aspoň čo to nové zo zákulisia a histórie dozvieme a človek sa pritom aj zasmeje. Je to samozrejme viac zamerané pre malé deti, ale aj dospelák si to vychutná. Samozrejme na kvalitu prvého dielu to ani len nevzhliada, ale stále je to fajn odreagovačka s obľúbenými postavami. 65 % ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Přešlapování na místě a už mnohokrát viděné scénky Timona a Pumby, které nic nového nepřinášejí. Třetímu pokračování chybí ucelenější příběh, který by chytal za srdíčko jako předchozí pokračování. Vtípky ústřední dvojky pořád fungují, ale od Lvího krále čekám více a ne jenom továrnu na peníze.......5/10 ()

Reklama

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Po špatném druhém pokračování jsem byl už hodně skeptický než jsem se na tento třetí díl podíval. Byly to ovšem zbytečné obavy, protože všechno bylo téměř supr. Netradiční přístup k ději slavil úspěch, protože kdo viděl jedničku se musel opravdu smát, když viděl jak to všechno do sebe zapadalo. Nemůžu jinak než dát 80%. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Levieho kráľa nie je nič iné ako prerozprávaný dej prvej časti z pohľadu Timona a Pumbi. Či to bolo pokračovanie, zbytočné (len dojenie kravy) alebo nie, nech rozhodnú fanúšikovia. Ja len dodám toľko, že sa na to pozeralo dobre. Z tohto "vydojeného" materiálu sa scenáristom podarilo vykúzliť celkom zábavný animák, ktorý bavil nie len deti ale aj mňa. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lví král 3 už bohužel není tak silnou a líbivou pohádkou, příběh je tentokrát více humorný a mnohem více cílí na tu nejmenší generaci, stále mu však nelze upřít určitá míra originality a poměrně vysoká míra humoru. Timon a Pumba celý film krásně utáhnou, vidět příběh prvního Lvího krále jejich očima je vcelku zajímavý zážitek, byť mi chvílemi přišlo, že se tvůrci nemuseli malým divákům až tak moc podbízet. Animace se mnohem více podobá „televiznímu“ formátu, celkově to není oproti předešlým filmům až tak příjemný a emotivní zážitek, každopádně pokud na to divák přistoupí, krásně se u sledování pobaví. 7/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)
  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)

Reklama

Reklama