Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

major.warren 

všechny recenze uživatele

Na téhle animované bombě jsem vyrostl. Příběh Pumby a Timona na pozadí událostí prvního velkofilmu je super. Ukazuje, že oni tam nebyli od chvíle co se na Simbu slétali ptáci, ale byli tam celou dobu. Ten závěr s matkou a strýcem je tam trochu navíc, ale čert to vem. Dám 70%. Proč ne? Je to moje dětství. Pěkná animace, skvělé hlášky, krásná hudba, proč ne. Pumba a Timon jsou dle mě největší zvířecí hrdinové, co film má. A na tom Hakuna Matata něco bude. U mě krásné čtyři hvězdičky. Začátek trochu slabší, ale pak se to rozjede, a jede to, a pořád zrychluje. Až dojedeme ke Lví skále. Nádherný idylický animák, který se dívá za to co vidíš:-). ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je už, bohužel, jenom klasická blbůstka, která vaří z vody. Timona sem tak nějak nemusel v žádném z těch předchozích dílů (resp. nepřišel mi jako kdovíjak zábavná postava) a tady má hlavní roli, takže to jinak ani dopadnout nemohlo, co se mého hodnocení týká. Kdyby to byl bonusový materiál k prvnímu dílu, tak by to určitě obstálo, takhle ale ne. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad s pohledem na události Lvího krále z druhé strany, aneb co dělali Timur a Pumba "předtím a přitom", když zrovna neblbli ve scénách původního filmu. Postupně mu ale docházel dech a hloupé akční finále už vypadalo jako vložené, vynucené zlo. Animace se mi jinak zdála kvalitní a neošizená, stejně tak se trefilo mnoho vtípků (i takových těch "meta", jelikož hlavní hrdinové sledují a komentují svůj příběh při kinoprojekci), takže OK. ()

koty2201 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že tento tretí diel (u nás je to označované najčastejšie ako Leví kráľ 3: Hakuna Matata) je pokračovanie príbehu Simbu, Naly, Kovuho a Kiary, ale až pri pozeraní som zistil, že ide o akýsi prequel. A zároveň, že sa to odohráva počas udalostí prvého dielu, len z pohľadu Timona a Pumbu.  Najprv teda spoznáme Timonovu matku a zvyšok rodiny a príbeh o tom, ako sa spoznal s Pumbom. Vnímal som to ako fajn osvieženie a spin-off. Veď aspoň sme sa s touto obľúbenou dvojicou bližšie zoznámili. Lenže potom sa dej dostal do bodu, odkiaľ už vieme čo nasledovalo na základe prvého dielu. A tam sme prakticky na nič neznáme alebo nové nenatrafili. Čiže ak by išlo o nejaký bonusový kraťas, ktorý by pojednával len o prvom stretnutí Timona a Pumbu, tak by som to bral. Ale zvyšok filmu je prakticky úplne zbytočný. Hudba sa tu tiež opakovala z jednotky. Pútavý príbeh s poučením pre deti tiež absentuje, pretože ide skôr len o komédiu bez hlbšieho významu. Animácia je krásna, to musím tvorcov naozaj pochváliť. Že síce je to dejovo väčšinou nuda, ale aspoň sa na to dobre pozerá a vizuálne to uchváti. Takže moje odporúčanie je také, že pokiaľ vás bavili tie 2 filmy a nemáte toho dosť, tak si môžte pozrieť aj tento prequel. Len si od toho veľa nesľubujte. Skôr je to taký filler obsah pre prvý diel. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie animovaného triptychu spoločnosti Walt Disney Pictures - "Leví Kráľ" sa výrazne líši od svojich predchodcov. Celý príbeh sa tento krát točí okolo dvoch postavičiek, ktoré sa svojimi krátkymi štekmi starali o humor v predošlých častiach, Timona a Pumba. Takže veľa levov nečakajte. Tí sa tam len tak mihnú. Mne to nejak výrazne nevadilo. Tento diel by som dokonca označil ako najzábavnejší z celej série. Odpadlo to mazlivé výchovné pojatie a pribudlo viacej vtipu. Nehovorím, že "Hakuna Matata" je najlepší diel, ale pobavil ma skvele. Výborný celovečerný bonus. *** ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)
  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)

Reklama

Reklama