Reklama

Reklama

Yanka čeká dítě a má podivné chutě - na krev. Před devíti měsíci byla krotitelkou šelem. Z Afriky zrovna přivezli nového leoparda, kterého ale ostatní zvířata mezi sebe nepřijala. Yanka seděla osaměle ve svém cirkusovém přívěsu, o všem přemýšlela. Bylo hrozné počasí, strašná tma. Najednou se někdo vkradl do přívěsu... (Lucernafilm Video)

Recenze (49)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinkou je prsatka se zuby jak noty na buben, v jejímž lůně se usadí parazit s agresivními sklony a neustálou chutí na krev. Nutí tak svoji oběť ke shánění životadárné tekutiny, která musí pocházet výhradně z mužů. Místy dosti upovídaná a v první polovině nepříliš záživná krvavá čuňárna. Zprvu mě rozesmála krev stříkající z mrtvoly, pak jsem pochopil, že realita je tomuhle filmu vzdálena na míle daleko. Hlavní nepříliš půvabná hrdinka se často a ráda svléká, polovinu filmu je zalita krví a vůbec neřeší, co bude s pasekou mrtvol, které za sebou zanechává. Zajímavostí tak jsou spíše gore efekty na příklad neúměrné množství kyslíku v krvi... Závěr mě potěšil, i když na Carpenterovu věc triky neměly ani náhodou... Příjemná byla rovněž hudba s využitím afrických rytmů... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Francouzský snímek „Krváček“ za sebou má již třicet let existence, ale rozhodně nic neztratil z toho, jak dovede na diváka zapůsobit. Osobně jsem se k němu dostal až za poměrně dlouhou dobu, ale myslím si, že tohle je jeden z těch hororů, minimálně evropských hororů, který by neměl být zapomenut a stále by se měl připomínat. Rozhodně je zde na co se dívat a svým pojetím film mile překvapí. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Baby Blood" je francúzsky film z roku 1990 o mladej, škaredej, hlúpej cigánke, ktorej sa v piči uhniezdil inteligentný, krvilačný parazit. Núti ju vraždiť mužov, aby mal prísun čerstvej krvi, ktorou sa živí. Bola to veru poriadna blbosť s nesmierne nesympatickými hercami. Toľko mrzkých, hnusných ľudí obsadiť do jedného filmu je veru niečo nevídané. Bola to debilná psycho feministická pičovina. Francúzsky "Krváček" ma vôbec nebavil. Mal som si radšej pustiť nejaký poriadny americký krvák, alebo staré klasické talianske gore. * ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Kontroverzný francúzsky horor z počiatku 90. rokov, vzdialene pripomínajúci Cronenbergov Rabid či Henenlotterov Brain Damage. Hlavná hrdinka je typ "krv a mlieko" a túto rolu pravdepodobne dostala vďaka svojej ochote kedykoľvek zo seba zhodiť šaty a mužskí herci, ktorí tu majú stvárňovať kvázi casanovov vyzerajú ako chovanci psychiatrického ústavu v pokročilom štádiu demencie. Na druhej strane však Baby Blood ponúka bohatú gore nádielku - že by predzvesť francúzskej brutálnej hororovej vlny, ktorá prišla v novom miléniu s menami ako Aja, Bustillo, Maury či Laugier? ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Strašlivá nudná kravina se špatnými ošklivými lidmi a herci, žádným příběhem ... trochu psycho a jedinné, na čem si tvůrci vyhráli, tak gore-scény, ale ty byly tak echt brutální a kvalitně udělané, že mi přišlo, že do toho filmu snad ani nepatří ... Jinak strašná kravina, vůbec se mi to nelíbilo, blbost za pár doláčů ... či franků,nebo čeho ... Nebrat ... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (4)

  • Přibližně ve 32. minutě je možné na ulici před domem zahlédnout bilboard, který poukazuje na volné pokračování filmu Baby Blood 2 (1994). (Rodriguez)
  • Aby tvorcovia ušetrili peniaze za stavbu kulís, scény odohrávajúce sa v cirkuse natočili v skutočnom cirkuse v meste Nanterre. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama