Reklama

Reklama

Noční plameny

Trailer 2

Obsahy(1)

Film Noční plameny sleduje osamělou, emočně labilní Melindu (Tilda Cobham-Herveyová), která pracuje na čerpací stanici. Život ve stínu její extrovertní a mnohem sebevědomější kolegyně (Suki Waterhouseová) už ji k smrti vyčerpává. Když stanici přepadne zoufalý Billy (Josh Hutcherson), který potřebuje urychleně sehnat peníze, Melinda využije příležitost k tomu, aby se s lupičem spojila, bez ohledu na to, zda bude někdo zraněn. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (41)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý, jednoduchý príbeh, trochu nápaditosti a štipka psycha a dá sa aj za málo urobiť dobrý film. Podľa mňa vydarený film, ktorý samozrejme mohol vyťažiť ešte viac, pretože námet vskutku vydarený, Mike Gan sa ale ešte musí vycibriť režisérsky aj scenáristicky. Každopádne je mimoriadne chvályhodné, že tu nenájdeme prakticky jedinú hluchú minútu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chlapík sa rozhodne vykradnúť benzínku v ktorej obsluhuje jedna otravná sexica a jedna bláznivá ženská, ktorá je mixom Misery a Cable guya. Kto bude vo väčšom nebezpečí? Obsluha alebo zlodej? Jedná sa o filmový debut, čo na filme vidno. Obsahuje niekoľko zaujímavých nápadov alebo vykrádačiek slávnejších filmov, ale nie je to úplne dobre spracované. Miestami je to celkom napínavé, miestami sú dialógové scény až príliš naťahované a nudné a miestami správanie postáv nie je príliš zmysluplné. Hlavným plusom je ústredné herecké duo. Hutcherson ako zlodej dokáže byť jak sympaťák, tak aj nahnať strach. A Tilda Cobham-Hervey ako žena, ktorej zo samoty už jebe, je perfektná a nevyspytateľná. Škoda, že to nemalo svižnejšie tempo a lepší scenár, ale rozhodne je to zaujímavý debut, ktorý sa raz oplatí vidieť. 5/10. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V krátké době moje druhá velká divácká spokojenost s minimalistickým "pumpařským" thrillerem. Ale zatímco u halucinačního slasheru Open 24 Hours (2018) jsem zaokrouhlil nahoru na plný počet, tady mi v tom zabránilo nemastné neslané finále a nijaký nevýrazný závěr. A přitom se nabízelo tolik lepších, šťavnatějších variant, rozehrané to bylo skvěle... Možná scénáristovi došla fantazie, kdo ví. Ale jinak se první tři čtvrtiny jede přes 90%, scénář je trochu příbuzný tomu druhu černohumorných a groteskních "coenovských" zašmodrchanců, které mám tolik rád, a k tomu herecky exceluje představitelka Melindy, které tak dlouho parádně haraší v kouli, až jí tam rupne úplně. ()

DyingAngel 

všechny recenze uživatele

Skvelý film, brilantná ukážka toho, že na to, aby bol film zaujímavý, nepotrebuje okázalé efekty, milión akčných scén a čo najznámejších hercov. Melody je veľmi dobrá postava, škoda, že nebolo venovaného viac priestoru k odkrytiu jej podstaty a charakteru. Chýbalo mi taktiež viac preexponovanosti v určitých scénach, napr. keď mu ukazovala svoje popáleniny alebo pri ich iných konfliktoch. Takto to nebolo zlé, ale ani prevedené do úplnej dokonalosti. Za mňa však po dlhej dobe veľmi vydarený kúsok, ktorý by som si pozrela ešte raz. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

SPOILER ------------ Mmm, fantastické, nechať umrieť hlavný zábavný a eyecandy prvok v 30. minúte. Následne to bolo väčšinou takmer utrpenie sledovať, vďaka hlavnej "hrdinke", nepriamej vrahyni z "rozumu", ktorá bola presný opak niekoho s kým by sa chcel človek stotožňovať (ako s hlavnou postavou), permanentne mi pila krv. Naviac som postupne získal dojem že záver bude v duchu hlúpi majú šťastie, čo mi na nálade nepridávalo. A tak aj bolo, no super. Do 30.min. za 4**, následne za 1. Celkovo za dve. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama