Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Derek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nijako extra ma to nezaujalo, prve dve casti su v podstate americky sitcom z rokov 60tych (ala bewitched) s par momentmi ktore daju vediet ze sa nachadzame v marvelackom svete. uvidim ci to dopozeram az po 3. casti, lebo zatial to bolo len same naznacovanie co nas caka. len dufam ze serial nebude len v podstate predpriprava na dalsi marvelacky film v kinach, ktory bude potrebny aby clovek pochopil co sa vo filme bude diat. snad sa mylim... ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná mrdka ... originalita tomu rozhodně neprospěla ... ba úplně naopak ... ztráta času, talentu herců ... všeho ... strašný ... hrozný ... měli to udělat přímější, jednodušší, ... ne tenhle rádoby super promyšlený originální koncept ... to už můžu čumět na krok za krokem, nebo přátelé, nebo podobný vypatlávající hovna ... další díly to samé ... špatný úvod nabaluje další nudu a zklamání ... ()

Reklama

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divím se zdejším komentářům, protože za mě absolutní pecka. Kdyby tohle vysílali v padesátkách, byl by z toho hit, protože ty gagy jsou fakt perfektní a herci si to dávají na výbornou. Hlavně ale úžasně funguje to tajemno. Kde se vlastně všichni vzali? A Agnes? Něco mi říká, že do toho kolotoče nepatří. Ano, tohle jsem chtěl. Něco odvážně jiného. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně, jak to bylo s novináři, kterým na projekci nedali jenom pilot, ale tři díly najendou (teď nevím, dva nebo tři), každému musí být jasné, že tady je nějaký úmysl, proč to vypadá, jak vypadá. A mě se první díl moc líbil. Dejte sem druhý! (Přeci jen musíte brát v potaz fakt, že WandaVision má rozříznout MCU a nastavit jeho další směrování.) Já bych si nedovolila po prvním dílu remcat. A proto jsem se koukla tehdy jenom na první trailer. Ale na další už ne. Ať si to pořádně užiju ;) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • V jedné scéně si můžeme všimnout, že se děj odehrává 23. srpna, což odkazuje na sešit „Avengers #238“, ve kterém byl Vision oživen po hibernaci. (Kubaaa97)
  • V závěrečných falešných titulcích na monitorech organizace S.W.O.R.D. je uveden Abe Brown jako režisér. V Spider-Man: Homecoming (2017) vystupuje osoba se stejným jménem, která je členem školního týmu, s nímž jede Peter Parker (Tom Holland) do Washingtonu. (Kubaaa97)
  • Jako konzultant a poradce sloužil samotný Dick Van Dyke, jehož show z 60. let se epizoda výrazně inspiruje. Např. obývací pokoj a kuchyně jsou přesnou replikou z The Dick Van Dyke Show (od r. 1961). (NiWi)

Reklama

Reklama