Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Falcon a Zimný vojak sú na stope skupinke extrémistov, ktorí majú sérum, robiace z ľudí supervojakov. Recept na jeho výrobu zanikol pred desaťročiami spolu so smrťou doktora Erskina, teraz sa však niekomu podarilo znovu ho vytvoriť. V nesprávnych rukách by predstavovalo obrovské nebezpečenstvo a aby ho táto dvojica pohádaných hrdinov našla, budú sa musieť spojiť s niekým, koho by už radšej nikdy nevideli... (ČSFD)

(více)

Recenze (46)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je ten důvod, proč jsem se na tenhle seriál těšil ze všech oznámených MCU seriálů nejvíce. Daniel Brühl je v roli Zema perfektní, pokaždé když byl na scéně, sledoval jsem jenom jeho a pečlivě jsem si ho užíval. Akční scény byli tentokrát konečně uzemněný a stáli za to. Winter Soldier a jeho theme potěšil a ještě větší radost jsem měl ze scény, kdy byla narážka na Civil War - sedačka :) P.S. Praha ! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle jsem nečekala! Nebo spíš "takhle". Útěk z vězení? Začala jsem se smát, když to Samovi došlo. Mám tenhle prvek ráda. Když není jasný, zda je bude tohle nebo tamto a potom se to dozvím :D Zemo byl skvělej. Hlavně žádný crcání. (Což mě akorát zmátlo v tom, jako jaký žánr sr chce tohle tvářit. Pokud se z toho stane superhrdinská MI, budu spokojená.) Vidět ho v téhle pozici bylo fajn (Disco Stu bitches!) úplně stejně jako úvod ohledně řešení "pětiletky" a toho dlouhého záběru na naší vlajku. (I když to nikomu nic neřekne, přestože si v Amíci stejně jako my přečetli, kde se seriál převážně natáčel.) Protože, sorry, kdo si nevypne telefon, když si hraje na někoho, kdo není? Ale za následnou akcičku to stálo :D ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Jen protože Kolstad vykrádá, co může, neznamená, že to je dobrý. Chemie, na kterou jsem se těšil, a kterou jsem dostal ve druhé epizodě ještě spolu s novým Capem, jehož příběh mi doposud přišel zajímavější než ústřední zápletka, jde ve třetí opět do pozadí. Na její místo přichází povinná, ovšem ne tak zdařilá akce, kterou nechápu jak někdo může srovnávat s Wickem. Návrat Zema pak působí levně a z té postavy se stává trochu karikatura záporáka z Občanské války, výlet do Madripooru navíc vůbec nenaplnil očekávání a že by zápletka v polovině seriálu nějak nabrala na intenzitě, to se taky říct nedá. Kolem a kolem zatím žasnu, jak málo údernou událost si Marvel tentokrát připravil. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě trochu slabší epizoda, spíš taková výplň, kdy se postavy posouvají ze strany na stranu jako figurky po hrací ploše, ale vpřed moc nepokročí. Plán spoléhající na pomoc Barona Zema mi přijde dost nelogický, s čímž mám asi největší problém - u takovýho fanatika je na milion procent jistý, že zrada bude jen otázkou času. Takže to mi nedává smysl. Jinak Daniel Brühl je samozřejmě výbornej, akorát myslím, že humoru mohlo z jeho interakce s Falconem a Buckym vzejít klidně víc, protože tak nesourodou trojici bylo fakt zábavný sledovat. Hodnocení: 6/10             Další recenze a zajímavosti nejen ze světa Marvelu čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ústřední dvojice pro mě není tak sympatická a zábavná ... poutavá ... ti herci nemají takové přirozené charisma ... ničím mi neimponují ... v seriálu je málo vtipu ... bere se to vážně ... jako nějaká detektivka / thriller ... přitom je to jen odvar na zabití času ... další "mrdka" od vycáklého komiksu ... je toho moc ... a stojí za pendrek ... tři díly mi stačí ... bohatě ... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Falešné jméno Conrad Mack / The Smiling Tiger, pod kterým vystupuje Sam Wilson (Anthony Mackie), je odkaz na stejnojmennou postavu hrající významnou roli v Madripoorském podsvětí v komiksech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama