Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Bishopová se ocitne uprostřed zločinného spiknutí a přiměje Hawkeye vystoupit z ústraní. (Disney+)

Recenze (48)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poavengerovské seriály mě spíš zklamaly. WandaVision se mi líbila pouze tou hravou režií, obsahově spíš průměr, Loki měl pár zajímavých a vtipných momentů, ale to kam nasměroval vyprávění si mi nelíbilo a The Falcon and the Winter Soldier mě otrávilo úplně celé se vším všudy. Takže jaká bych mohl mít očekávání v případě Hawkeye, postavy, která byla tak trochu Natashin sidekick. Správně, žádná jsem neměl, jsem poučitelný. Vývoj MCU se mi navíc nelíbí ani ve filmech. Přesto musím uznat, že první epizoda je překvapivě v pohodě. Hezky vyplňuje ten prostor, ve kterém bychom mohli později potkávat Daredevila a ostatní z "druhé vlny" postav, které patří do stejného universa, ale k protnutí s Avengery nedošlo. Kate Bishop je překvapivě sympatická a má předpoklady pro začlenění do nějakého týmu. Nejraději by se stala parťačkou, nebo aspoň žačkou Clinta, jenže každý člověk má mez co ještě může snést. I kdyby ne věkem, tak psychikou je Clint v důchodu. Tvůrci mají možnost rozloučit se z touto postavou několika způsoby. Mohou udělat z Clinta mentora, nebo ho mohou obětovat, nebo poslat na zasloužený odpočinek k rodině a nahradit ho... . Každopádně v tom bude nostalgie, protože se vše odehrává o Vánocích...což na násilný odchod nevypadá. Zatím je to vcelku fajn, snad to další epizody nepokazí stejně, jako v případě zmiňovaného Lokiho a Wandy...tam se mi první epizody taky líbily. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akorat mam rozectenou komiksovou predlohu od Matta Fraction a Davida Aja, takze me potesilo nekolik primych citaci. Napriklad zachraneny pes, rusaci v teplakovkach, kteri vsechny oslovuji 'bro', nebo fialova barva. Kdyz od toho ale odhlednu, tak jsem se nejak extra nebavil. Doufam, ze se to v druhe epizode vic rozjede. Zatim me moc nezajimaji roztrzky rodiny Bishopu a rodinna idylka Clinta s trema detma me bavi snad jeste min. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Imf o tom tak pekne básnil v Moviezone, že som po dlhej dobe riskol nejaký Marvel seriál, ale už mi Marvelovky fakt lezú krkom. To neustále skákanie medzi vážnou scénou, ktorú musia hneď zhodiť nejakým trápnym vtipom, lebo typický Marvelboy by asi neprežil na to čumieť bez trápnych vtipov. Oproti filmom tu naviac chýba aj tá megalomanská akcia, ktorá často zachráni akékoľvek slabšie Marvelovky, takže čo tu ostalo? Za mňa nič. Nechápem, kto na to čumí a čo ho na tom baví. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezdielam tunajsie nadsenie. ;) Strazcovia opat i v tomto kusku budu absentovat periferne videnie. Vyzera to, ze sa Marvel tentokrat zameriava na svoje teen obecenstvo....zatial rodinny film s mnozstvom logickych preslapov a chabej kamery. Renner v pohode, ale neviem, ci bude jeho part postacovat na utiahnutie celej tej slabej omacky a herectva okolo neho. On je pre mna zatial jednoznacne jedinym lakadlom serial vobec pozerat. Hailee, hoci uz 24-rocna na mna svojim vystupovanim zatial posobi ako 16-17-rocna pubertiacka, nuz a "zaujala" i dcerka Hawkeye-a Ava Russo. Nekomentujem vyzor, ale vyraz. A ten, odpustite mi, vdaka tym zvlastnym "zivym" peram posobi velmi neprirodzene. Celok - max 40% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší z Avengers hrdinov, ktorý sa nikdy nedočkal vlastného filmu či seriálu, len nesie jeho meno počin na predanie štavety mladším budúcim hrdinom. Je to škoda. Na druhej strane, pôvodní herci už sú vo veku, kedy chcú hrať skoro len v serióznych veciach a tak väčšinou sledujeme rodinnú drámičku a len dúfame, že bude zábavou a hrdinstvom vykúpená, než nás omrzí úplne. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Herec Ant-Mana (Nico DeJesus) z muzikálu „Rogers: The Musical“ má na sobě logo firmy Pym Technologies. (Kubaaa97)
  • V této epizodě se poprvé v rámci MCU vysloví Clintův (Jeremy Renner) alias, Ronin, když se draží předměty, které používal po rozpuštění Avengers ve filmu Avengers: Endgame (2019). (Kubaaa97)
  • Muzikal „Rogers“ byl inspirovaný skutečným muzikálem „Hamilton“ – životopisné dílo o jednom z Otců zakladatelů Spojených států amerických Alexandru Hamiltonovi. Zároveň jde o odkaz na plánovaný, avšak nikdy nerealizovaný projekt na muzikál s Captainem Americou z roku 1980. (NiWi)

Reklama

Reklama