Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (98)

blazma 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jsem si říkal, konečně. Konečně sci-fi pro mě. Jenže pak přišel další díl, pak další a další. Z ničeho nic kvalita nešla nahoru, ale dolů. Příběhy v epizodách mě nebavili, byli předvídatelné. Charaktery nijak extra zajímavé. Jakože bylo toho fakt dost co se mi líbilo. Bohužel je tady více věcí, u kterých si klepu na čelo. Není to nejhorší, ale k dokonalosti to má velmi daleko. ()

Lencha odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju sci-fi a jeste vic sci-fi z vesmiru. Takze jsem si rikala, ze zkusim tuhle “pecku”. Babochlap hlavni postava mi byla nesympaticka od zacatku, ale rikala jsem si - vydrz, prece to nemuze byt tak hrozne. Jak moc jsem se mylila. Posadka slozena z modelu, gayu (nic proti nim nemam, ale tady to vypadalo na temer kazdeho kluka z posadky - co je moc, toho je prilis), ta zmalovana transka, to bylo jako co? Ten se mi nehodi, tak se ho zbavim... nadobro? WTF? Tvl, zkusila jsem s pretacenim asi 3 dily, ale tohle se fakt nedalo. Tolik nesympatickych az otravnych postav v jednom serialu uz jsem dlouho nevidela. Vlastne to bylo mozna poprve. Kdyz pominu ty divne lidi (fakt to byli herci???), dej je nezajimavy a uplne o nicem hned od zacatku. A tahle slatanina dostala druhou serii? Trosku prehanka, ne? ()

Reklama

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Poněkud vykrádání Stargate s politicky korektním dopingem. Někdy to bylo prostě moc dlouhé. Sachhoff vyhrála můj osobní řebříček o nejprotivnější herečku. S jiným obsazením i jiným podáním postav to mohlo být přece jen lepší. O nechutně a brutálně znásilněné fyzice se nebudu rozepisovat. Dávám tři, ale je to tak tak. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvé časti ešte ušli, dokázali pomerne slušne navnadiť. No veľmi skoro to prešlo do takého stereotypu: nehoda-oprava-riešenie problému-nehoda-oprava-riešenie problému... už v polovici série to začalo nudiť. No a posledné časti to už bol hotový mišmaš a nezaujímavý maglajz kadečoho. Pritom sa to mohlo uberať toľkými zaujímavými smermi... škoda. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

není to žádná sláva,ale taková tragédie na odpad a 39% v hodnocení také ne.Dokonce má Another life natolik světlé chvilky a záblesky,že mě dokázal chvílemi opravdu bavit.Druhou řadu - pokud bude - sice nebudu netrpělivě vyhlížet,ale když by přišla,klidně se mrknu.Snad jen ta Katee,kterou sem měl fakt rád v BSG,by tu nemusela vypadat jako kříženec Macaulaye Culkina (toho současného,ne toho ze sám doma) a Dolpha Lundgrena..Do masturbačního idolu z TBBT tu má sakra daleko...50% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama