Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka na volný večer, která vyjma nepřeberného množství různorodých monster zaujme i neokoukaným přístupem k látce či neočekávaně velkorysou akční stránkou. Jako nenáročná dobrodružná jízda tedy snímek Love and Monsters funguje v rámci svých možností víceméně dobře. A to mi tentokrát ke spokojenosti stačí. (Netflix) „Don't Settle. You Don't Have To.” ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a možná až dětská postapo komedie, která ze všeho nejvíc připomíná Zombieland, jen je to celé vyžehlené a ořezané o násilí a násilné scény, aby film splňoval nízkou hranici přístupnosti... Tvůrci sem namíchali všechny nezbytné ingredience - humor, výchovný prvek, roztomilého pejska, rodinné hodnoty, vztahy, přátelství, víceméně neškodná monstra, šablonovitý charakter hrdinů...a samozřejmě happyend... Pro děti a dospívající jistě zábavný mix, navíc velmi pěkně natočený, dospělému divákovi ale nemá moc co nabídnout... ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejlepších filmů o monstrech, co jsem měl možnost vidět! Spojení žánrů komedie s dojemných dobrodružstvím, které funguje bravurně, jsem sakra dlouho neviděl. Nádherně zobrazené téma o lásce, která se ve finále skrývá úplně někde jinde, než hlavní hrdina čekal. Pár chybiček ve scénáři se tam najde, ale mojí pozornost film držel v neustálém napětí po celou dobu. Doporučuju všem fanouškům, kteří mají slabost pro sci-fi a dojemnější tématiku s podtextem trefného soundtracku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak z tohto filmu by mal najväčšiu radosť asi Roger Corman (skúste kombo s Útokom krabích monštier). Geniálne úvodné titulky tak trochu ochudobňujú diváka o megascény, ktoré by nasledovali napríklad u Emmericha, ale tu "všetko pred" vidíme v animovaných scénkach. Nebojte sa ale, že prídete o útoky príšer, je ich tak akurát (väčšinou face to face) a tak akurát je tu všetkého, čím chce film byť, čo je možno jeho najlepšou vizitkou. A ak sa bojíte, že ide o ďalší zameniteľný young adult, tak Love and Monsters sa berie menej vážne a je skrátka menej sci-fi, i keď stále ním v prvom rade je. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Postapo svět, mladí herci, akce, barvitý vizuál a špičkově animované monstra - to je výbušný koktejl, který si zaslouží plnou pětku. Svět zde vytvořený je sice na 2 hodinách načrtnut jen povrchně a kdyby byl seriál, bral bych jej všemi deseti, ale i tak je velmi povedený a putování bylo dechberoucí. Monster bylo tolik a každé bylo jiné, lepší než to předchozí - od malých hnusných potvor po obrovské přerostlé terminy, mravence, slimáky a všechno možné, no “milovníci hmyzu” to určitě ocení. Když měl být film akční, dokázal byl akční, naopak když měl být odlehčený a vtipný, byl zase vtipný. Za mě je to výborná pecka, která bere to nejlepší z fantasy žánrovek typu LotR či Labyrint a já jsem nadšený. K tomuhle se budu určitě rád vracet. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)
  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama