Reklama

Reklama

Venom 2: Carnage přichází

  • USA Venom: Let There Be Carnage (více)
Trailer 1

Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (539)

silentname 

všechny recenze uživatele

Asi som po prvom filme posadil očakávanie niekde inde. Dodnes si myslím, že "Venombolo celkom slušné sklamanie a čakal som oveľa temnejšiu a silnejšiu jazdu. A v PG-13 filme to moc urobiť nešlo. Tentokrát som už asi vedel do čoho idem a nakoniec sa ukázalo, že som sa bavil viac, než som pôvodne čakal než sa budem (recenzie sľubovali ďalšie sklamanie). No "Venom: Let There Be Carnage" je v podstate len ľahký akčný 90s film. Nie je kvalitne vybudovaný, plný vtipných scénok (ktoré ma skutočne bavili) a okrem toho mám pocit, že to ide plynulejšie a zaujímavejšie. Možno tu pomáha fakt, že tentokrát máme oveľa kvalitnejších zloduchov a najmä Woody Harrelson a Naomie Harris si svoje role skutočne užívajú ako najlepšie môžu. Je síce škoda, že sa nás film snaží presvedčiť, že Cletus je v skutočnosti len nepochopený a vlastne to mohol byť dobrý človek, no jeho detstvo bolo príšerné a tak ho to vo výsledku takto poznačilo. Nuž... čo povedať. To vôbec nemá žiadnu hĺbku. Ale vadí mi to? Nie. Je len škoda, že film je celkom krátky a tak veľa veci skončia skôr než začnú a už sa v rýchlosti valíme do finále a máme tu akciu a akciu a hotovo. Koniec. Film ale šlapal plynule a bavilo ma to sledovať. Takže čo poviem? Asi len toľko, že som s výsledkom celkom spokojný. Rozhodne viac ako naposledy. Ale možno za to môže aj fakt, že som posadil svoje očakávania tentokrát niekde inde. Hodnotenie: B ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, čo k tomu napísať. Neohúrila ma ani jednotka, no ta bola oproti dvojke celkom dobrá. Toto je len varenie z vody. Woody Harrelson doslova otrasný, jeho postava a prehrávanie ma vôbec nebavilo, aj keď ako samotná postava nebol úplne zlý. Veľký problém vidím v tom, že tu chceli dať tvorcovia zo všetkého trochu. Hoďme sem viac akcie a výbuchov a hlavne viac vtipných scén lebo to dneska letí, síce sa to nehodí k príbehu a pre celkové vyznenie filmu, ale ľudia sa budú baviť, tak tam pridajme aj Venoma na diskotéke. Otras. Hardyho mám rád a jedným z mála plusov je aj tu, ale samotný film vôbec nefunguje. P.S.: scéna za titulkami je ... zaujímavá. Som zvedavý ako sa bude pokračovať ďalej. 50% - 2* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, prečo týmto materiálom mrhal čas Andy Serkis, keď by to presne takto, scénu po scéne, nakrútil ľubovoľný absolvent priemernej americkej filmovej školy. Tom Hardy a Venom sú ako dvojka super a osobne by som s nimi oveľa radšej videl nejaký sitcom, kde by sme ich sledovali iba doma, v krčme a potom u psychoterapeuta. Ich súboje s nepriateľmi ma na druhýkrát už skoro vôbec nebavili. Ale rýchlo to utečie a vážne, ale vážne sa to na nič nehrá. 50% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapilo, jak může film s tolika brutálními vraždami působit tak dětinsky. Tak za prvé ty vraždy – to už vážně není žádná legrace. Masakruje se to tam hlava nehlava, vinnej nevinnej, chybí tomu nadhled a většinou to vypadá děsně na vážno - a z takového materiálu fakt těžko dělat zábavu. Za druhé ta dětinskost – neúspěšný novinář i jeho parazit se začnou hádat jak děcka na pískovišti, a když k nim ještě přibude odsouzený sériový vrah se stejnou mentální vyspělostí, jen jsem čekala, kdy vytáhnou lopatičky s kyblíčkama a začnou to po sobě vztekle mrskat. Příběh slabota a dojem nijaký. Zbytečná ztráta času. SHRNUTÍ: I paraziti asi mají dobu spotřeby a tahle vypršela. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Neviděla bych to tak černě. Prostě lehká zábava pro široké publikum, využití dnešních animačních možností, humor, který je jednoduchý, ale není otravný, ani přiblblý, Tom Hardy je zábavný sám o sobě, příjemná stopáž, žádné veledílo, ale jako zábava mě to  nepohoršilo. Zasmáli jsem s chutí a častěji, než bychom čekali. Prudce filosofické kritiky stran promarněného potenciálu možná na místě jsou, jenomže se bavíme o komiksu. O komiksu.  Teda o soft zábavě pro děcka. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (36)

  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 213,6 mil. dolarů, součet těch celosvětových 506,9 mil. (NIRO)
  • Když Eddie (Tom Hardy) vejde do obchodu paní Chenové (Peggy Lu), narovná ve stojanu časopis, na jehož obálce je duchovní otec komiksových hrdinů Marvelu Stan Lee. (NiWi)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Madame Web nabírá další posily

Madame Web nabírá další posily

28.06.2022

Herečka Emma Roberts (Sváteční rande) je nejnovějším přírůstkem do herecké sestavy komiksového snímku Madame Web od studia Sony Pictures. V hlavní roli filmu se objeví Dakota Johnson (Zlý časy v El… (více)

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

26.04.2022

Vzhledem k úspěchu obou Venomů a celé spidermanovské trilogie asi není divu, že to studio Sony se svými pokusy o další a další nové komiksárny nijak brzy rozhodně nevzdá. A to ani po zavrávorání… (více)

Reklama

Reklama