Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mentálně postižený otec, kterému odebrali dceru, musí prokázat svoji nevinu. Sedí totiž ve vězení za smrt velitelova dítěte. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (60)

Tipko 

všechny recenze uživatele

Hoci sa nestotožňujem s tureckou kultúrou, tento film však u mňa zabodoval. Obsahuje fascinujúco dobre vykreslenú citovú drámu medzi postihnutým otcom a jeho milujúcou dcérou. Myslím, že aj USA a západ sa má čo učiť. Kamera, herecké obsadenie a zahriatie, napínavý dej od začiatku, až do konca, réžia, hudba, scenár, a ten parádny záver, proste super. Film zároveň aj motivuje, aby rodičia milovali svoje deti a zasa deti mali radi svojich rodičov, hoc sú, akí sú...Odporúčam rodinným fandom. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Aj napriek vysokému hodnoteniu som mal pred začiatkom určité pochybnosti, čakal som, že pôjde o jednoduchý príbeh so silným citovým vydieraním diváka a rozhodol som sa, že len tak na to neskočím a aby ma to dojalo, tak to musí byť fakt silné. Dej sa odvíjal podľa očakávanej šablóny s pár ťažko uveriteľnými situáciami - odsúdenie mentálne zaostalého na trest smrti (kde bol advokát? bol tam vôbec nejaký?), správanie spoluväzňov a riaditeľa väznice (aspoň že na začiatku bola bitka, inak by to ani nevyzeralo ako väzenie, ale piknik partičky kámošov), ale ako sa blížilo finále, začali mi oči slziť čoraz viac a absolútne ma prekvapil záver, ktorý som, vďaka svojmu podceneniu autorov, vôbec nečakal. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Turecký remake Juhokórejského "7 beonbangui seonmool" dopadol rovnako ako prvotina - na jednotku. Citová vidieračka jak bič hneď od úvodu, pričom potoky sĺz a zrovnanie so "Zelenou míľou" je absolútne na mieste. Kto nevidel ani tento, ani originál, nesledovať jeden po druhom, no s rapídnym časovým odstupom. Krásny film, iný, idealistický, smutný,  zábavný, dojímavý - šťastný. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Smutný, hodně smutný snímek, který je plný tragických událostí, jedna po druhé, v těch nejcitlivějších místech společnost, děti, postižení, staří a nevinní trestaní neprávem, a to ještě všechno dohromady. Místy trochu lacinější nával sentimentality, ale stále se drží v uctivé vzdálenosti od kýče. Film v epické rovině má náboj a celkově má konzistenci, takže divák místy zapláče, místy zasměje, ale hlavně u srdce po těch ranách osudu film i zahřeje. ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele

To si takhle vrabci na virtuální střeše štěbetají a o překot doporučují tenhle film. Ty máš volný sobotní večer a tak si zapneš Netflix a na ono doporučení dáš.... Teda uf! Přátelé, pokud máte pocit, že jste si dlouho nepropláchli slzné váčky, tenhle film to hravě zvládne za vás. Tématem asi nejvíc připomíná Zelenou míli, nicméně když si k tomu připočítáte, že odsouzený hlavní hrdina je mentálně na úrovni dítěte a má malou dceru, kterou ztvárnila asi ta nejrozkošnější dětská herečka na světě, tak ty emoční kolonky máte prostě v tu chvíli splněny absolutně všechny. Tohle nelze než doporučit. Už dlouho jsem neviděla nic tak silného. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama