Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděná, překonstruovaná jakože hra na to jestli protagonistovi jebe, nebo všichni okolo jebou s ním.. Worthington i Rabe jsou herecky naprosto zoufalí, scénář nenabízí žádnou přidanou hodnotu... Takže to divák vydrží až do konce zase jen ze zvědavosti jak že se to ve finále rozlouskne... No, a ono se to rozlouskne pěkně debilně, takže za mě dost provar.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Brad Anderson /Tisnova Linka/ natocil len dalsi priemerny fryler o tom, ze niekto nieco taji a ze dotycny musi prist na koren veci. Skoda, ze Worthington /Avatar/ je extremne plany herec, fakt ako mimika ziadna, hrat nevie, no a jak tak pozeram, zenska Lily Rabe bola na tom len o trochu lepsie. Kulisy nic moc, dialogy tiez, dalsi film, ktory pravom patri do siveho, sediveho priemeru : 60 % ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

"Fractured" je zaujímavo natočená a napínavá thrillerová dráma. Pravda, viac než s nejakými efektmi si musíme vystačiť s príbehom, "halucinogénnou" kamerou a hereckou mimikou, dotvárajúcou atmosféru i dej. Menší rozpočet je umne zamaskovaný atmosférou šialenosti, neustálych pochybností a nejednoznačnosťou v správaní väčšiny postáv. Celé je to zabalené do takého "snového" psycho filtra. Kamera dobre predvádza hlavného hrdinu v strese či v panike. Solídne tempo i zápletka vydrží takmer celý príbeh, ktorý má fajn rozuzlenie. Pre mňa rozhodne jeden z tých lepších filmov štúdia Netflix, ktoré väčšinou vsádza na jedno herecké eso. Tu padla voľba na Sama Worthingtona. Nemôžem tvrdiť, že Sam je bohvie aký herec, ale tu ten jeho výraz našiel perfektné uplatnenie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Špitální paranoia, při které se Anderson jen stěží mohl dostat přes limity scénáře. Krapet mě rozčilovalo, že kdyby do té nemocnice přišel úplně zdravý člověk, za pár minut by na těch temných chodbách propadl depresím, ale to vše lze omluvit skutečností, že to bylo místo, kde by doktor Dlaha klidně odsloužil celou směnu bez zasmání a kolega Rath by byl slušným poctivcem bez stetoskopu kolem krku.. Snaživý Worthington vyplakal Mississippi, ale od Avataru stále nemůže nahodit řetěz. Otázkou je, jestli vůbec někdy nějaký měl.. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

7/10. Do poslední scény se ptáte jestli je to, co vidíte, skutečně pravda, a nebo to je fikce. A to ani nemusíte sledovat věřte nevěřte, protože tohle je daleko lepší. Přesvědčivé herecké výkony 2 hlavních postav (Lily Rabe už má s podobným žánrem zkušenost ze seriálu AHS) a zde si užívá svou oblíbenou roli. Jednoznačně jeden z povedenějších kousků co můžete nalézt na Netflixu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama