Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

maldoror16 

všechny recenze uživatele

O dost lepší, nápaditější a hlavně zábavnější-vtipnější než jednička, ale pořád celkem slabota. Konec, kdy přišla na řadu "pořádná" akce už mě ale fakt nebavil. Příjemným zpestřením jsou tu dementní FBI výstupy Tsui Harka a hlavně přítomnost velmi charismatické japonské karate-hvězdy Yasuaki Kuraty - jen škoda, že ho tu nenechali předvést něco z jeho vyhlášeného karate umění, což by určitě stálo zato. Takže celkově nějakých 30%, možná i o něco víc. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Uff, pěknou chvilku trvalo, než jsem si na ten humor zvyknul (pokud vůbec :-)). Expresivní, infantilní, přeplácaná, šílená asijská groteska, kde se všichni neustále šklebí - křičí - honí - mlátí, vyhodila smysl dávající zápletku oknem v prvních minutách a dráty, nájezdové rampy či pomocná kolečka (když se auto o svodidla podélně rozpůlí a obě části vesele pokračují dál) jen vágně maskovala; ale hlavně, že tu po sobě střílejí rakety transformeří roboti (nebo suprkůl bondovské motorky, auta, jetpacky). Jenže spousta scén se mi z dětství vybavila (byť splynula s jedničkou), takže ne, pod 3 * jít nemůžu (i když, upřímně, bych chtěl). ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Ve dvanácti se mi tenhle ulítlý film docela líbil, ale teď, po více než deseti letech? Zběsilá, zmatečná, nelogická kravina s velice chytlavým hudebním motivem, která mě už od začátku nudila a nad jejíž infantilností jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Jsou tu zajímavé momenty, které se však v té vřavě ztratí. Dívat se na to déle než půl hodiny je ztráta času. Never more... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším dějstvím a v mnohem větší síle. Parodující motivy z různých filmů jsou tentokrát už rozpoznatelné nejen podobností postav, ale tentokrát i hudebním motivem, takže se jedná o skvělou nápovědu pro ty, co budou mít potíž je rozpoznat. Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren společně s akčními scénami a kaskadérskými kousky slibuje výtečnou podívanou a hlavně zábavu. A stejně jako u předchozího snímku je ohromná škoda, že se již dnes řadí tento snímek mezi pozapomenuté jak mezi vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Tohle je prostě nestárnoucí. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

S týmto pokračovaním sa spájajú dosť veľké dabingové útrapy. Ako prvá z piatich častí sa objavila vo vysielaní ČST (pod názvom: BLÁZNIVÉ POSLÁNÍ) v období vianočných sviatkov (neviem či 1989/1990 alebo 1990/1991) aj s kvalitným českým dabingom z Prahy. Zároveň bola začiatkom 90 - tych rokov trilógia šírená formou VHS s nepríjemným rýchlodabingom z Barrandova (odtiaľ pochádza názov: Bláznivá mise díl druhý: Esa to dotáhnou daleko). A do tretice uviedol prvé 4 časti KABEL PLUS s úplne iným dabingom, ktorý neskôr prebrala tv NOVA. No skrátka chaos. :-) (26.4.2009) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama