Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá rodina cestuje autom, otec však robí nebezpečný manéver a provokuje pomalého vodiča minivanu. Ten sa naštve a minivan ich začína prenasledovať. Obyčajný rodinný výlet sa mení na boj o život. (Jadro)

Recenze (38)

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že takhle jsem se nepobavila už dlouho. Film "Vyšinutý" v trošku jiném kabátku. Tvůrci tady určitě zapomněli doplnit, že se jedná o komedii, a v tom případě by ode mě měli celých pět hvězd! Takovou koncentraci blbců na jednom místě, to se jen tak nevidí. Stáhnuté kalhoty a hlava bouchlá dveřma při zběsilém couvání, to už jsem se chcechtala nahlas. Rodinka opravdu k pohledání. I přes všechny nesmysly ale musím říct, že si to moji pozornost udrželo a mělo to i pár napínavých momentů. Ale každý na vlastní nebezpečí! 3*/5. ()

septic odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle příšernou sračku aby člověk pohledal. Stupidita z toho sálá, že jsem se pokoušel spáchat harakiri čokoládovou tyčinkou. Hrozně jsem si přál, aby tu dementní rodinu nasekal na malé kousky. A když už to vypadalo, že z těch uječených kreténů někdo zhebne, tak vyskočí závěrečné titulky. Jebat takový film ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film dvoch tvári. Na jednej stránke  celkom dobrý výber hercov a hlavný záporák má čo si do seba a hrá to dobre. Nápad na scenár dobrý, ale ako tu v recenziách poniektorí spomenuli, tak logika má nedostatky a tie náhody, a zhody okolností s nízkou pravdepodobnosťou to kazia. Občas som počas sledovania filmu sa zamýšľal, že si to ten kretén aj vykoledoval a patrí mu to. Proste niekedy je dobré sa trošku vyhýbať konfrontácií a všetko ide pokojne ďalej. To avšak neznamená, že záporák nie je magor. Dvaja barani sa stretli a trpia všetci. V rámci žánru ide o dobrý film kde nejaké logické nedostatky v konaní treba odignorovať. Tých tunajších 51% (12.12.2022 hodnotilo 197 užívateľov) je dosť kriticky tvrdých. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Tento thriller s komediálními prvky staví na tom, že když jsou lidé retardi a chovají se k sobě jak dobytek, může se to leckdy dost dramaticky vyhrotit. Nic naplat, myšlenka je to nosná a navzdory tomu, že scénář místy pokulhává a děj vykazuje různé nelogičnosti, je to pořád docela koukatelný oddechový film, jenž obsahuje i morální poselství, a sice, že mladší osoby by se ke starším lidem neměly chovat hrubě. Ne každý „dědek“ je stejný. Některý se dokáže parádně nasrat a pak začne konat. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, kde psychicky labilného človeka vytočí jedna rodina (hlavne hlava rodiny), ktorá ide na návštevu k starým rodičom. Potom už nasleduje naháňačka, kde psychický (a fyzický) teror sa postupne zvyšuje. Z hľadiska celej koncepcii film je na strednej úrovni. Ten záver ma znepokojuje – čakal som iný smer a iné vyvrcholenie. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama