Reklama

Reklama

Hollywood

(seriál)
  • USA Hollywood
Trailer

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V poválečném Hollywoodu se může skupinka ctižádostivých herců doslova přetrhnout, aby dosáhla svého a uplatnila se v showbyznysu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

higuain 

všechny recenze uživatele

Tohle někdo myslel vážně? Solidní výplach mozku a exemplární ukázka toho, jak se proti rasismu, homofobii a diskriminaci žen bojovat nemá - takhle to lidem násilím mlátit o hlavu může mít jedině opačný efekt. Hollywood je místy zábavný, ale jakmile se od humoru přejde do vážnější polohy, tak je až komicky špatně napsaný - v podstatě na úrovni telenovely. Ten závěrečný cukrkandl na Oscarech je už pak daleko za hranou parodie. ()

joker30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mal som očakávania a nesklamalo. Je to svieže, občas vtipné, občas dojemné. Krásna výprava a celkovo zobrazenie doby, napriek tomu, že sa jedná o alternatívne prerozprávanie reality. Niektorí herci jemne preafektovaní, ale keďže vlastne hrajú hercov tak to sadlo ako riť na šerbel. A čerešnička na torte je Dylan McDermott. Je tu doslova rozkošný a jeho vedľajšia postava okorení každú scénu.85% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se na serial těšila, mám ráda starý Hollywood a tohle krásně přibližuje, jak to mohlo v té době chodit. Jsem ale k tomu malinko skeptická, hlavně k té homosexualitě, která podle mě tehdy nebyla tak očividná a to mi vadilo asi nejvíce. Chápu, že se Ryan snažil poukázat na to, jak by všechno bylo jinak, kdyby se některá tehdejší rozhodnutí jinak udělali. Ale prostě jsem malinko doufala, že to bude autentičtější než vymyšlené. Nicméně i tak se mi to líbilo. Musím ale na závěr říci, že doufám, že druhá série již nebude, úplně by to seriálu ublížilo, protože je jasné, čemu by se druhá série věnovala. Tahle série má své kouzlo, že ukazuje to, co nebylo v té době ani myslitelné, doufám, že si to tvůrci nepokazí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ryan Murphy je talent na témata a je vlastně jedno, jestli je v danou chvíli režíruje nebo "jenom" produkuje. Povídat o Hollywoodu je ale něco, co chce každý fanoušek filmu slyšet. Už to ale není tak atraktivní, když se Vám tu honí menšiny (což by ještě tolik nevadilo) a celé to navíc působí hrozně gay (což je tu braný hodně na krev) a vy jako divák netušíte, jestli je to realita nebo jenom příběh poplatný dnešní době. ()

Zero_Signal 

všechny recenze uživatele

Nepomôžem si, ale úboho melodramatický, scenáristicky úplne biedny historický revizionizmus, v ktorom sa Hollywood snaží presvedčiť ako boli v old Hollywood ére najviac woke progresívna spoločnosť na zemi miesto pravdivejšieho náhľadu do absolútneho rasistického, sexistického a sexuálne deviantského kultu (kt. je mimochodom doteraz) mi nie je úplne po chuti. Hviezda za celkom ok začiatok a Jima Parsonsa, ostatné je za odpad. ()

Galerie (177)

Zajímavosti (6)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama