Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (80)

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předsvatební hostina natočená parádně se skvělou dramatickou gradací, ale nevím, tomu seriálu prostě pořád něco chybí a jakoby jim to celé nevěřím (*spoiler alert* vraždící princ v ohromné nevzhledné kápi mi přišel spíše k smíchu, navíc postava jeho velmi sympatické manželky mohla být první zajímavou a silnou ženskou postavou v seriálu... no, moc dlouho chuděra nevydržela :_). První série GoT jsou pořád o třídu až dvě výš. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Telenovela s hezkou výpravou a hezkými kostýmy. Nic víc. Místo toho, aby se řešila politika, boj o moc a intriky, všichni se zabývají akorát tím, kdo s kým spí, a kdo s kým v budoucnu plánuje spát. Svorně jsme nadávali na Weisse a Benioffa, když postupně kazili Hru o trůny, ale Weiss a Benioff byli po většinu času, oproti nevýraznému Ryanu J. Condalovi, mistry dialogu a komplikovaného děje. Rod draka je pouze jednoduchoučká vztahovka, která jenom těží ze slávy svého daleko kvalitnějšího předchůdce. PS: Z jakého důvodu se Rhaenyra a Laenor vzali narychlo v nějaké jídelně? Jenom proto, že se na hostině porvali nějací dva no name rytíři, naprosto nevýznamní pro říši? Nedává to smysl. 2,5*. ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si semnou v téhle epizodě pěkně pohráli. Vím sice jak Viserys skončí, ale i tak jsem si asi čtyřikrát během epizody byl jistý, že už sleduju jak král umírá. For real, vypadá to že přestal dýchat a umřel jen aby tam byl prostřih na další scénu kde je zase čilej lol. Poslední záběr s krysou je zatím nejlepší záběr v celé sérii. ()

Pjenkys 

všechny recenze uživatele

Já vážně nechápu, proč tenhle seriál, podobně jako Hra o trůny, má tak vysoké hodnocení. Dobře, možná je to první pořádné béčko ze středověku, kde se řeší témata jako v Ordinaci a je to přesně to, co běžný divák chce. Ale jinak? První tři díly jsem si říkal, ok, je to nuda, ale holt úvod nějakou dobu zabere. No a kam jsme se dostali ve 4. a 5. díle? Normální červená knihovna. Čtvrtý díl ještě dobrý, Daemon to tam pošéfil, pak to pošéfila princezna, docela sranda, kdyby to byl jeden díl z deseti. Ale teď svatba? Nejdřív ten milostný rozhovor na lodi. Jako vážně? A pak žárlivá vražda před svatbou. Jako vážně? Prostě proč? Proč celý ten díl vůbec existuje? Nebo vlastně, proč celý seriál existuje? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)
  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)

Reklama

Reklama