Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (167)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dneska v noci sem se už regulérně bál pokračovat na PC v Amnesii Rebirth, tak sem místo toho usedl k hororu televiznímu. Polskýmu. A je to pecka. Má to ksicht lepšího béčka z jů-es-ej, výbornej synth soundtrack (jako z magický plošinovky Oxenfree!), adekvátně nechutný masky ústředních bubáků, a navíc progresivní hrdinku, která by mohla z fleku suplovat za Alicii Vikander v dalším Tomb Raiderovi. No a pochopitelně tam nemůže chybět ani sexy scéna nahoře bez, to už dycky rovnou dávám hvězdičku navíc, když se tvůrci takhle vyznaj!! [Netflix] ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mohla to být fajn pocta a zároveň parodie žánru slasher. Bohužel, ani jedno nedokázali tvůrci viditelně protlačit, takže jsem pojal podezření, že všechny ty extrémně dementní postavy a roztomile brakový příběh myslí vážně. Ergh, samozřejmě že nemyslí, ale provedení je dost žalostné. Opakovaným používáním scén z jiných filmů (v některých případech opravdu identických kopií) poctu nevytvoříte. Hlášky o hororových klišé a nesmyslech a následné páchání ještě větších klišé a nesmyslů zase nevytvoří parodii. A potom, kurník, natočit polský slasher a nepoužít takřka nic z polských reálií (či mýtů) - škoda, fakt škoda. Občas zahapruje technická stránka, ale to přehlédneme - stačí vzpomenout, jak otřesně ošetřené často byly filmy, z nichž se tu vychází. Dvě hvězdičky jsem chtěl omluvit zábavou a stylovým duem zabijáků, nicméně zábavu dost ředí fakt, že by film mohl být bez potíží o dvacet minut kratší. Takže jedna a půl, zaoukrouhleno - i díky tomu, že je tu moc fajn soundtrack. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Skvělá polská variace na takový vtipnější a promyšlenější Pach krve. Poláci prostě umí prodat a propojit svůj kvalitní smysl pro humor i s hororem a dát vznik zajímavému žánrovému mixu se skvělým námětem. Postavy byly charakteristické a přispívaly příjemnému zážitku. Gore bylo taky na evropské poměry víc než uspokojivé. Na druhou stranu je tenhle film docela dost šílený, ale je to tak skvěle natočený, že jsem schopná tomu odpustit leccos.Co bysme tady v Česku za takové kousky dali. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi takhle no, na Polsko dobrý, ale čekal jsem rozhodně víc. Postavy absolutně nezajímavé, zaujme maximálně ta blondýna co alespoň kozy ukáže, jinak slabota a ten tlustej Julek, to byla katastrofa, ani hrát neuměl mi přišlo. Klasická vyvražďovačka, kde bylo Gore lehce amatérské, občas mordy mimo záběr a navíc všechno už viděno jinde. Nejvíce povedené jsou masky těch prasečích, hnusných mutantů, za to velký plus. Hudba skvělá, celkem film utekl, ale že bych chtěl tenhle Horor vidět někdy znovu, se říct nedá, to si radši pustím i klidně nejhorší díl ze série Wrong Turn. (203. hodnocení, Full HD) ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Hele je to paráda!! Poláci v poslední době točí fakt parádní filmy ve všech žánrech. I když jsem si říkal, že je to drsná vykrádačka mnoha slasherských klasik, tak právě bych to považoval za poctu klasikám. Tohle si myslím, že je potřeba umět rozlišit. Na filmu je vyloženě vidět láska a nadšení k žánru. Má to perfktní vizual!! To už samotný byla fakt pastva. Plus postavy super, docela mi bylo líto, že většina z nich nekompromisně zhebne. Herci je parádně zahráli. Jsou správně ujetý a srandovní. Gore a vraždy taky super. I když to má trochu zvláštně hluchý místa, tak jsem si to fakt užil. Nemohu vzpomenout klasiku, čistou lesní hrůzu Just Before Dawn (1981), kde byli skoro stejný zabijáci, a kterou se tento kousek nechal nastopro inspirovat. V poslední době jsem viděl 2 pecky z bývalých socialistických zemí (Polsko a Rusko - Táto už konečně zhebni) a oboje pecka ve svým žánru. Ten jiný nádech a východní syrovost je tam parádně cítit od toho amerikánskýho směru. A zase to bylo jiný než Asie. Jen tak dál ... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Film měl být uveden do polských kin 13. března 2020, což vycházelo na pátek. Kvůli epidemii koronaviru však byla premiéra odložena a následně se konala na Netflixu. (Delock)

Reklama

Reklama