Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacházíme se v Kalifornii na vrcholu zlaté horečky v roce 1850 a Angel (Abigail Cowen), která byla v dětství prodána jako prostitutka a která se po těžkém životě plném nenávisti a sebezničení setkává s Michaelem Hoseou (Tom Lewis), zjistí, že láska dokáže vyléčit všechno. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

natalie15 

všechny recenze uživatele

Nádherný film a spracovanie knižnej predlohy, obaja hlavní herci perfektne vybraní do svojich rolí. Príbeh je naozaj silný a ku koncu sa tlačia slzy do očí. Kamera, hudba, výprava, všetko krásne, ale najviac sa ma aj tak dotkol príbeh, ktorý nebol len o láske muža a ženy, ale aj o vzťahu človeka s Bohom, o novej nádeji a odpustení. Už dávno ma nijaký film takto nedojal. **** a 80%. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekný príbeh, ktorý napriek drsnej realite 19.storočia, pôsobí tak trochu rozprávkovo - a to najmä v závere, ktorý bol na môj vkus až príliš veľké klišé. Každopádne, film sa mi páčil, najmä výbornou výpravou, atmosférou, ale aj postavami a turbulentným dejom. Chápem, že Angel bola traumatizovaná svojou minulosťou, ale aj tak nechápem tie jej impulzívne rozhodnutia, ktorými x krát sklamala charizmatického a oddaného Michaela - to on by mal mať skôr prezývku Angel. 3* ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Nakonec to i přes žánrovou odbočku nebylo vůbec špatný. Hlavní hrdinka byla nesmírně sympatická, takže jsem její osud prožíval s ní. V hlavní mužský roli bych si představoval o dost charismatičtějšího frajera, ale postupem času sem si zvyknul. Dlouhej film to byl jak prase, ale nakonec to uteklo. A co mě ještě zaujalo. Zaprvé to, kam se ubírá vzhled kdysi krásný Famke Janssen a pak to, že zřejmě v týhle době, a zejména v tomhle filmu abys kladnou , bezúhonnou postavu pohledal.  60%. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Příběh je opravdu silný, témata nechutná a zobrazení doby drsné. Hlavní představitelka hrála opravdu dobře. Bohužel i přes délku filmu se prostě nepodařilo prohlédnout trochu víc motivy a psychiku postav. Naprosto jsem nepochopila, proč se hlavní hrdina choval jak se choval, nikdy jsem nepostřehla jakoukoli chemii, nic. Prostě kniha určitě dá víc. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

O lecive sile lasky a o tom, ze si vsichni zaslouzime druhou sanci. O tom jak zneuzivana zena muze prekonat znasilneni z detstvi, incest, prinuceni k prostituci kdyz potka vericiho muze, ktery se do ni zamiluje. Je tu patrny pocinajici vliv hnuti za osvobozeni zen.Tato mydlova opera se sexistickym poselstvim selhava jako romance i jako drama. Mezi obema neni vzajemna chemie. Film se pokousi zasahnout sirsi publikum, ale kaze pro malou komunitu ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď si na seba nezrobil ani tretinu nákladov (9,5 milióna USD vs 30 mil.). (Arsenal83)
  • Príbeh je založený na na biblickom príbehu proroka Ozeáša a jeho manželky Gomer. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa skončilo v Kapskom meste približne 24 hodín pred uzavretím krajiny v dôsledku pandémie Covid-19. (Arsenal83)

Reklama

Reklama