Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

castor 

všechny recenze uživatele

Před pár týdny jsem shlédnul Gunpowder Milkshake, jehož snaha o stylovou akci a sexy vizuál se začala nečekaně rychle zajídat. Dámy nicméně dál potřebují své hrdinky, které potrestají (rozuměj rozsekají) všechny ty dareby mužského pohlaví. Proto je tu nájemná vražedkyně Kate. Ta ovšem zjistí, že jí zbývá pramálo hodin života. Nesáhne po kapesnících, ani si nepustí oblíbený díl nějaké telenovely, ale je odhodlaná najít lidi, kteří jsou za to všechno zodpovědní. Celkově se na to dívá díky solidní akci i vizuálu docela hezky. Jasně, co se syrovosti týče, s Atomic Blonde nebo Johnem Wickem se to nemůže srovnávat. Ale má to pár slušných hlášek, docela dost solidních nápadů (nemyslím tu nehezky digitální bouračku), neony, cool soundtrack a Mary Elizabeth Winstead, která mi v akčním podání sedí víc než kdejaká její předchůdkyně. A užvaněná dívčí japonská parťačka mi překvapivě nevadila. Velmi slušné tři hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o taký pokus na Kill Bill, no nemalo to režisérske kvality formátu Tarantina. Musím ale uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj keď ten dej bol niekedy viac ako uplácaný. Vyrušovalo aj to nezmyslené terminátorovanie hlavnej postavy. Rozuzlenie sa tiež dalo čakať. A osobne by som privítal viac práce s mečom a menej guliek vo filme. Inak spokojnosť. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

A zase ti žluťásci... Jsem prostě zaujatej a už jen to sráží moje hodnocení. Každopádně hltám krvavý akční béčka, takže jsem do toho šel. No ženský hlavní hrdinky v akčním kousku, to je taky veliký téma a není to prdel prodat kvalitně. Mary Elizabeth Winstead je pořád celkem kost, nicméně i když jí to s bouchačkou jde solidně, já jí to moc nežeru. Navíc její krkolomný pohyby v bojové choreografii mě flákaly do očí... Ovšem za spousty krve a fůry useklých končetin si Kate vykompenzovala známku zlaté střední cesty! 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

OK, z hlediska příběhu nic, co už by člověk neviděl. Ale futuristické Tokio vypadá jak z jiného světa, že by si jeden pomyslel - tohle je sci-fi. Dostatečně krvavé, blesková akce, slušný vizuál i muzika šlape. Vykydlení klubu Černá ještěrka je jen začátek jízdy se.... a za to přidávám hvězdu..... šťastným koncem. A protože se přeci jen jedná o snímek fantastický, tak nějak neřeším, kolik by toho přiotrávený a umírající člověk zvládl. Jediná moje výtka míří ke stopáži. Stačila by klasická - 90 minut. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film vyzeral, ako by bol natočený v roku 1945. USA práve zhodili atómové zbrane a ovládli Japonsko. A tak nám tu jedna #metoo ženská rozbíja všetkých chlapov a rozkazuje jednej malej šikmookej a Harrelson normálne že velí samotnej Jakuzi. A Japončíci len so sklopenými ušami čakajú na svoj osud. Veru tak. Ako z roku 1945. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)
  • V úvodných záberoch filmu je naozaj vidieť Osaku. Najprv je to južná časť mesta so svojou dominantou - najvyšším mrakodrapom v Japonsku Abeno Harukas a oblasť Tennoji, v ďalšom zábere je pre zmenu vidieť Osackú zátoku a ruské koleso nachádzajúce sa v blízkosti Osackého akvária. (beso74)

Reklama

Reklama