Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (496)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Další film rozšiřující celý MCU, takže víceméně jakkoliv špatný je, stejně je to must see, ale nutno souhlasit se zbytkem diváků, že kvalita celé franšízy jde drasticky dolů. Celé je to takové… tuctové, nezajímavé a příliš neoslnivé. Akce nikterak nevšední, příběh klasická šablona, říše kvant působí jako infantilní kombinace star wars, mad maxe a béčkových scifíček a ačkoliv se v ní pár nápaditých prvků našlo, dalo se z ní vytřískat mnohem víc. A tím se dostávám k onu proslulému Kang Dobyvateli, o kterém celé MCU mluví už roky a který má být proslulý ultimátní padouch. Well, z vyznění celého třetího antmana působí jako nezábavná vedlejší postava a ultimátní ňouma bez potřebných charakterových vlastností, motivace či vizuální zábavnosti na plátně. Suma sumárum jde o jeden ze slabších Marvel kousků a ikdyž koukatelný je, kvalita je ve srovnání s jinými prostě úplně jinde a já jen čekám, kdy nám všem už dojdou nervy a na celý Marvel brand jednoduše zanevřeme… ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Wow. Zdá sa, že Marvel strácajú svoje dobré karty a začínajú skutočne servírovať filmy, ktoré si nezaslúžia nikoho čas, lebo ich dobré časy skončili s "Avengers: Endgame". Alebo? Ja osobne nepatrím medzi tých, ktorí kritizovali fázu 4 a mali v nej podľa mňa dobré projekty. Najhoršie čo podľa mňa "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" urobil je to, že to bolo označené za najdôležitejší projekt, ktorý momentálne majú. Tým nás všetkých poriadne vyhypovali a čakali sme, že sa dočkáme najnovšieho Marvel fenoménu, ktorý im zožerieme aj s navijakom. To sa ale nestalo. Pre mňa však film nie je vôbec zlý, má svoje dobré momenty, triky sú celkom dobré a prakticky nijakým spôsobom neprináša nič, čo by som vnímal nejako horšie, oproti mnohým predošlým filmom. Možno až na pár výnimiek. Dizajn MODOKa mi neskutočne pripomenul film "The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl". A úprimne si myslím, že to nie je film, ktorý chcete niekomu pripomínať. Plus si ani nemyslím, že to je veľmi zaujímavá postava. Je to skôr postavička, ktorá mala pobaviť v kine deti. Čo sa podľa toho smiechu, čo sa z kina ozýval bolo splnené. Vo výsledku tak film ale trošku udal aj svoj tón. No keď majú prísť sktuočne dobré momentky, tak som sa ich dočkal tiež. Mám rád našich hlavných hrdinov, Kang je solídny zloduch, film je dynamický, má solídne finále a som zvedavý kam sa Marvel posunie ďalej a ako to bude pokračovať. Takže v mnohom ma film neodradil. Nie je to ale určite jeden z najlepších Marvel filmov a možno by mali tvorcovia celého tohto univerza trošku zvoľniť a dať si zase so svojimi projektami trošku viac načas. Lebo možno už začíname byť presýtení komiksovými filmami. Ja osobne ešte nie, no vyzerá to tak, že iní už áno. Hodnotenie: B ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tak sa to predsa len podarilo! Paul Rudd konečne vyzerá staro. A znudene. Jakživ ste ho takého znudeného nevideli. Ale niet sa čo čudovať, celý čas sa musel spolu s ďalšími inak sympatickými (Michelle!) a snaživými hercami dívať na zelené plátno alebo ledkové steny a predstierať, že sa na nich niečo deje. Nedialo sa však ani hovno, a ani snaženie trikových tvorcov na tom nič nezmenilo. Dokonale prázdny, zbytočný film, v ktorom nie je NIČ zábavné alebo aspoň trochu zaujímavé. Len hromada bizarných digitálnych chujovín, nefungujúcich vtipov v kombinácii s nechcene smiešnymi absurditami (ultimátny zlý bojovník vyzerá ako Humpty Dumpty z prvého Kocúra v čižmách, renderovaný na SOS mobile vašej starej mamy) a k tomu je tam otravne afektovaný zloduch a Michael Douglas prirovná mravcov k socializmu. Asi preto, že majú hivemind, sú k sebe bezohľadní a často sa žerú navzájom. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Třetí Ant-Man startuje 5. fázi Marvel Cinematic Universe a zvládá na jejím samotném počátku vyvolat chuť na další dobrodružství s konceptem mnohovesmíru. Třetí Ant-Man je velkolepý vizuální spektákl, kdy natáčení ve virtuálních studií přináší zajímavý svět koketující se Star Wars a Dunou, jde o svižnou a zábavnou podívanou, zároveň v něm fungují emoce i skvělý Jonathan Majors. Možná je v něm až příliš podivných bytostí posedlých jistými otvory, Peyton Reed ovšem zvládl po dvou komorních Ant-Manech dodat velkolepý blockbuster, který opět dává prostor zazářit fantastickému Paulu Ruddovi, ze kterého se rázem stává jeden z nejnosnějších tahounů budoucího MCU. Má MCU skutečně své nejlepší období za sebou? I díky třetímu Ant-Manovi se nad tím jistě dá polemizovat.... (Viděno v kině: 2x) ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Scénář snad dělal náhodný generátor slov, nebo umělá inteligence z poslepovaných situací a dialogů jiných filmů. Mnohokrát jsem si během filmu řekl, že tohle už jsem někde viděl. Marvel dokonce klesl tak hluboko, že začal kopírovat nejnovější DC filmy (krysy/mravenci). Za celý film také nepadne jediná zapamatovatelná hláška či situace, kvůli které bych si chtěl film znovu pustit. Přesto film rychle plyne a dokáže spolehlivě zabavit. Rozhodně lepší než Thor 4 a Black Panther 2, tam si Marvel sáhl na dno. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Film je věnován památce Davida Jonese, vedoucímu výpravy filmu Eternals (2021). (Kubaaa97)
  • Na Scottově (Paul Rudd) plaketě nejlepšího zaměstnance století si můžeme všimnout jmenovky „Jack“. Ta odkazuje na Paulova syna Jacka. (Kubaaa97)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama