Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase sa Arnold vrátil ku žánru ktorý ho stvoril. Čakalo sa s napätím a obavami, ale všetko sa to po premiére vytratilo. Očividne Švarci divákom chýbal pretože film sa stal komerčne úspešným. A to právom. Veľkolepá akcia na každom kroku, s originálnimy nápadmy ( scéna v zoologickej záhrade ) a Arnoldova nezničiteľná postava Johna Krugera sú najväčšími kladmi tohto filmu. Aj napriek miestami nepodareným trikom, maximálna akčná zábava. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pokud jsou Vašimi iniciály písmena A a S, přátelé Vám přezdívají Rakouský dub a místo paží máte přerostlé pomeranče, můžete si dovolit dělat takové frajeřinky jako: chytit sbalený padák během volného pádu, vystřílet digitální aligátory v zoologické zahradě, kušit do nepřátel elektromagnetickými pulzy nebo po ukončeném hovoru zahodit mobil někam do prdele. Rovněž se nemusíte starat o svá zranění: dlaň probodená zahroceným vrtákem, stehno propíchnuté kusem dřeva, prostřílená ramena, omlácená záda, to prostě vůbec nic není, dokonce ani když ve Vaší bezprostřední blízkosti exploduje automobil, tak si z toho nijak těžkou hlavu neděláte. Pravidelně vyplavujete sousedovy úly, k topícím se včelám hovoříte slovy: "Právě jste zmizely" a hlídači v muzeu zvířat při odchodu vpálíte: "Dej se vycpat!" 100 miliónový rozpočet dokážete přetavit ve 242 miliónový výdělek a ani se při tom moc nezpotíte. Čas od času prohodíte pár slov s Vanessou L. Williams nebo Jamesem Caanem a pak si zajdete do obchodu pro extrémně kvalitní gel na vlasy. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Likvidátor je prostě klasicka půlky devadesátých let. Atmosféricky ještě stále má drajv předchozího desetiletí, ale zároveň si bere to nejlepší z devadesátek. Příběh je velmi jednoduchý a snad každému musí být jasné, že slouží jen jako matná kulisa ke kulervoucí akci. Chytré zápletky ala True lies se tedy nedočkáme a ani akční scény nejsou tak rafinované a cool, ale protože se tu nikdo s ničím nesere je rozhodně na co se dívat. Dějová linie nenudí a i tvůrci mají pár es v rukávu. Herci jsou povětšinou sympatiční a rozhodně není žádná ostuda, že jim budete držet palce. Arnie si zase povraždí pár gangsterů, procedí pár hlášek a dívák se pobaví. Co víc bychom vlastně chtěli? ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Arnold hraje opravdu...skvěle? Dobře se na něj kouká, působí stylově. A hlavně mě bavilo, že během akce - ať už během přestřelek, nebo během digitálních volovin, dokáže se svojí mimikou působit "místně", takže funguje napětí. Bohužel, to stejný nemůžu říct o Vanesse, která si nic moc nedělá z toho, že jí jdou žoldáci po krku. Vůbec jsem se o ní nebál, i když jí šlo o kejhák. Samotný záporáci pak působí vyloženě trapně a taktika je to poslední, co je napadne. Jsou to jen palety na odstřel. Akční scény mě moc nezaujali. Nějaké přestřelky, sem tam dobrá likvidace, nápad, chvat. Problém mám s tím, že co se týče postavy Arnolda, vůbec jsem za celou tu dobu neviděl jedinou situaci, po které bych si řekl, že on je fakt nejlepší. Místo těch digitálních volovin, by bylo rozhodně lepší přidat nějakou tu strategickou akci, stealth, něco co by vyžadovalo daleko víc úsilí. Proto jsem byl spíš už unaven, kdy Arnold na konci vezme ty dvě laser pušky do rukou. Už to na mě působilo příliš na efekt a vzhledem k tomu, že film nemá dostatek kaskadérských kousků, tak mi zde chybí balanc v akci. Kdyby polovina filmu měla poctivě odvedený akční scény a pak to bylo zakončený závěrečnou brutální řezničinou, kde bude vše explodovat, rozhodně by to působilo přirozeněji a hlavně by to mělo lepší nádech. Bohužel, ani scénář mě nezaujal ničím, taky protože jsem nespočet momentů vyloženě předvídal dopředu, což mě taky moc nepotěšilo. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak přiznám se, že mi tenhle film unikl a poprvé ho viděl až včera. Chápu, že je to přes dvacet let, ale i tak si troufám tvrdit, že hodnocení by bylo stejný. To, že jsem u některých scén brečel málem smíchy a přitom byly brány smrtelně vážně, hovoří za vše. Nicméně jsem si u tohoto skvostu hezky na chaloupce odpočinul a zavzpomínal na devadesátky a za to dík. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V 10. minutě vidíme kolegu Johna (Arnold Schwarzenegger) napít se něčeho z hrnku, ovšem ze záběrů je zcela patrné, že hrnek je prázdný. (Emo-haunter)
  • John Kruger (Arnold Schwarzenegger) se skrývá v domě Lee Cullen (Vanessa Williams) za lednicí a šrapnelová výbušnina mu provrtá záprstí pravé ruky. Když však zanedlouho vyráží na akci s Robertem DeGuerinem (James Caan), není na jeho pravačce vidět žádnou stopu po zranění. Je vyloučeno, aby se mu bez následků zhojilo. (Robbi)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama