Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Arnoldovo pozdní období nestojí za nic a udělal rozhodně dobře, že pověsil herectví na hřebík a odešel se prdelit do kalifornského guvernérského křesla. Likvidátor je z těchto filmů učitě nejlepší. Scénář je docela slušný, Arnold má už sice nějakou tu vrásku, ale pořád je to ten starý akční matador a ty termo zbraně jsou prostě cool. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady odbory nikdo ochcávat nebude." John Kruger je přesně takový, jak mám Arnolda nejraději - nebojácný, neprůstřelný, nehořlavý ani nijak fyzikálně recyklovatelný, což musí opětovně dokázat snad všem padouchům světa. Mě to prostě baví, takže i když bych ohroženou Lee raději zachraňoval sám, tak to nechám na kolegovi. Já totiž neumím skrýt svou dětinskou radost z toho, že jednou za čas vidím, kterak akční drsnost hrdě kráčí s naivní kráskou v náručí a suché hlášky přitom směle vyskakují z míst, do kterých si pan guvernér obvykle zasouvá doutník. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Po Pravdivých lžích a před T3 jediný dobrý Arnieho film. Vypadá tu božsky, bicáky jako za mlada, střílí, bojuje, dokonce předvede i něco málo z bojového umění (úvodní scéna) a pár gymnastických cviků (v docích), má super suché hlášky (na krokouše: "Dej se vycpat") a nepůsobí v dialozích až zas tak trapně. Bohužel jsou zde, stejně jako v podobných Arnieho akčňácích, opět velmi ubohé triky (letadlo, výbuch domu, plazmové zbraně), které sráží na věřitelnosti filmu a tak i na jeho hodnocení. Ovšem hláška roku 1996 "Odbory vochcávat nebudete" to dokáže vynahradit! Hudba: Alan Silvestri ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že tam hraje Arnold, tak by to nestálo za nic. Klasická akčňárna...s děravým scénářem, nezničitelným Arnoldem a nesmyslnými akčními sekvencemi. Aspoň jsem se pobavil u některých scén, kde to autoři určitě nezamýšleli. --- Johne ale tam nemůžeme jít, čekají nás - Já bych je nerad zklamal ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od vacsiny si stale myslim, ze je to kvalitny film od znameho rakuskeho svalovca. Aj ked scenar je deravy a patricne dementny, film zachranuje dostatok akcnych scen, vybuchov a nostalgicka atmosfera 80. rokov. Reziser Chuck Russell vladne filmu skusenou a zrucnou rukou, ved skusenosti uz bolo kde nazbierat : Sliz ..... 76 % ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Ruská loď v baltimorském přístavu, na níž jsou nakládány „vlakové pušky“, nese jméno Vítězství s příslušností Novorissijsk. (Robbi)
  • V 89. minutě pronese Deguerin (James Caan): „Jsem jako skaut, vždy připraven,“ což je ale heslo pionýrů, skauti mají: „Buď připraven!“ (Petsuchos)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama