Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Arnold opět v akci. Ne táková pecka jako jeho některé jiné filmy, ale pořád má úroveň. Snímek plný střelby a krve. Zábava, ikdyž to není pravé slovo k použití k tomuto filmu, ale jinak to vyjádřit prostě nedokážu. Já jsem se celkem pobavil a snímek doporučuji všem, kdo má rád akci, napětí, krev a hutnou atmosféru. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa jeden z lepších Arnoldových filmov, aj keď nie absolútne Best of. Slušné akčné scény, triky, občas hláška, dobrí a vtipní spoluherci, len tá Arnoldova "nesmrteľnosť" - prepichnutou ruku za pár dní už ani nemal zaviazanú, so zraneným ramenom sa vyškriabal na visiaci kontajner - niekedy by tie medze mohli byť reálnejšie. Celkom ma prekvapilo, že hudbu robil Silvestri - po Predátorovi, The Abyss a Forrestovi Gumpovi tu nepredviedol tak oslnivý výkon - ale nikto nie je dokonalý. Fajn oddychový film s Arniem a krásnou Vanessou Williams. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko, který však tenkrát bylo na Arnieho kvalitní bijáky okolo dost krátký. Ovšem dnes v rámci nostalgie kousek k nezaplacení! Objevily se zde novinky, jako zbraně, který vidí skrz stěny, dál pak parádní záporák v podání Caana, no a nesmím zapomenout na řízka Pastorelliho, kterýmu nechť je země lehká. Jako popcornovka byl Likvidátor super flák! 70% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Akční pecka , které nechybí nic aby splnila daný žánr.Arnolda Schwarzeneggera nemusím , ale když je jeho film dobrý , tak to uznám.James Caan mně v roli hajzla překvapil a zvládl to na výbornou.Opravdu jsem se bavil při scéně kdy Arnii vypadl ze letadla , to mně zaujalo.Jinak ostatní akční scény jsou dobře natočené, leč trošičku nesmyslné.Rozhodně to stojí zavidění!! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

"Odbory vochcávat nikto nebude!" Arnold na konci svojej najväčšej slávy dokázal stále nakrútiť peckoidný film. Likvidátor je béčko ako vyšité. Síce sa občas snaží výjsť z týchto vôd, ale ja tak tam nakoniec padne a zmieri sa s tým. Začiatok je nie príliš dobrý, ale hneď čo príde dokonalá scéna na liedadle (jedna z najlepších a úmyslene najstupídnejších scén, aké som kedy videl), začína to byť skvelé. Liedalo sa mi navždy vryje do pamäte, smial som sa celý čas - to musíte vidieť. Rovnako aj súboj s krokodýlmi. Začína sa tu aj hláškovať a prichádzajú mnohé zábavné postavy (talianský gang) a krásna scéna "Zbohom". Likvidátor je kvalitný akčný nárez so stupídnym scenárom, skvelými hláškami a drsným Arnoldom - je na vás, ako si film z tejto vety predstavíte. Ak sa vám rozjasnili oči - choďte do toho, ak sa vám to hnusí a príde vám to ako shit, tak ... ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Film se natáčel od 13. září 1995 do 26. března 1996 převážně v New Yorku na místech The Harlem Rail Yard v jižním Bronxu, Central Park's Sheep Meadow a Chinatown. Dále se natáčelo v Los Angeles, Santa Claritě, Wahingtonu D.C. a v kanadském městě Dieppe. (Trajektt)
  • V 63. minutě vidíme detailní záběr střely v soše hada v pavilonu plazů a v dalším záběru z odstupu je socha opět v perfektním stavu. Tedy za předpokladu, že tam nejsou 2 totožné sochy hada. (Petsuchos)
  • Rozpočet snímku navýšilo mnoho scén, které byly napsány, natočeny, ale nikdy se nepoužily. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama