Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hláška: "Tady odbory nikdo ochcávat nebude!" pronesená ze strany odborářů směrem k samopaly ozbrojeným členům mafie mě utvrdila v tom, že tenhle film chce jenom pobavit. Arnoldovi to naštěstí tvůrci neřekli. Proto neztratil ani kapku drsnosti na úkor sarkasmu a jeho natrénovaný výraz doktora inteligentního svalstva ho nikdy neopoustil. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Průměrné béčko, kde v hlavní roli hraje akčí megastar. Bohužel, Arnold není takový herec, aby unylý děj utáhl a vtáhl nás do něj. Svaly a charisma bohužel nestačí. Některé efekty a triky jsou sice povedené, ale na druhou stranu mi přišlo, že aktrativní cizokrajné prostředí je nahrazeno soubojem v ZOO, místo džungle (ale je tomu tak dobře, protože ti krokodýli byli děsní). Neunudí, ale ani příliš nenadchne. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Když přišel Likvidátor do kina, byl jsem poměrně spokojený. Mému základoškolskému mozku se líbili aligátoři, velké zbraně, Arnieho typicky suché hlášky... Film jsem viděl po nějaké době znovu, a tak nějak to už nebylo ono. Zatímco mnohé starší Schwarzeneggerovi filmy se staly klasikou, televizními evergreeny, srovnatelnou s tv pohádkami o vánocích, Likvidátora tento osud asi nečeká. Je tu sice jasná snaha dát fanouškům vše, po čem jejich Arnieho svaloviny lačná srdce touží, ale moc to nefunguje. Film je takový suchý. Postavy postrádají nějakou hlubší motivaci ke svému chování. A vůbec vztahy mezi nimi jsou maximálně neuvěřitelné. Je tu spousta logických chyb. Samozřejmě nelze od podobného filmu očekávat nic hlubokého, ale Likvidátor prostě není tak prvoplánovitě primitivní jako třeba Komando, které se nesnaží nám bulíkovat vůbec nic, Arnold kosí jednoho za druhým, a divák je spokojený. V Likvidátorovi se trochu víc mluví než střílí. Na druhou stranu tento film dokazuje, ze si Arnold jako jediný svalovec 80. let zachoval určitou úroveň i v další dekádě. Likvidátor tedy není tak špatný, je spíš smutným důkazem, že éra chladných svalovců s dobrým srdcem už skončila. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Akční pecka , které nechybí nic aby splnila daný žánr.Arnolda Schwarzeneggera nemusím , ale když je jeho film dobrý , tak to uznám.James Caan mně v roli hajzla překvapil a zvládl to na výbornou.Opravdu jsem se bavil při scéně kdy Arnii vypadl ze letadla , to mně zaujalo.Jinak ostatní akční scény jsou dobře natočené, leč trošičku nesmyslné.Rozhodně to stojí zavidění!! ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Kdo je to? Vypadá drsně..." Arnold takový, jakého ho máme rádi. Z padáku sestřelující letadla, střílející poslední zbylou kulkou (velmi digitální) krokodýly do tlamy, pálící obouruč z laserových kanónů a trousící přitom jednu hlášku za druhou... Přepálená a natuplá akční zábava s velmi toporným herectvím všech zúčastněných a přiblblými hláškami, u níž je zřetelně cítit chybějící režisérská osobnost za kamerou, a Arnieho ústup od pecek první poloviny devadesátek (T2, Pravdivé lži) ke kinobéčkům jako Konec světa, 6. den atd. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V 63. minutě vidíme detailní záběr střely v soše hada v pavilonu plazů a v dalším záběru z odstupu je socha opět v perfektním stavu. Tedy za předpokladu, že tam nejsou 2 totožné sochy hada. (Petsuchos)
  • Kaskadér Peter Kent utrpěl při natáčení zranění, když do něho ve výšce 30 stop (9 metrů) narazil třítunový přepravní kontejner. Skončil s pochroumaným ramenem, zlomenými žebry a rozbitým kotníkem. (Rominator)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama