Reklama

Reklama

Jak jsem se stal superhrdinou

  • Francie Comment je suis devenu super-héros (více)
Trailer

VOD (1)

Ve světě, kde vedle sebe žijí lidé a superhrdinové, se samotářský polda a mazaná vyšetřovatelka snaží překazit temné spiknutí a zachránit hrdinům jejich schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

claudel 

všechny recenze uživatele

Francouzi jako jedni z mála dokáží natočit všechny možné žánry, avšak v tomto případě se jim superhrdinský film příliš nepovedl. A hlavní problém tkví právě v tom, že jde o snímek multižánrový a ani jeden žánr nefunguje dobře ani samostatně ani v kombinaci s ostatními. Tvůrci si měli vybrat, jestli se pustí do komedie až parodie, nebo do temnějšího krimi či do nejnáročnější varianty dramatu. Pomíchali všechno dohromady a výsledkem je mišmaš, který diváka otráví a unudí. V mém případě to tentokrát nezachránila ani Leila. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nakoľko som Black widow dal 3* a toto je ešte o poznanie slabšie tak ideme aspoň na jednu hviezdičku. Francúzi vedia točiť skvelé komédie, vynikajúce trileri či krimi a najlepšie by urobili ak by pri tom ostali. Film som mal problém dopozerať, komentár píšem krátko po jeho skončení a už teraz si nepamätám ako sa volala čo i len jedna z postáv... ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Po X-menoch najlepší francúzsky film o superhrdinoch. Decká na škole sa nadýchnu červenej látky z trubičky a dokážu vrhať oheň. Modré skupenstvo dokáže oslepovať. Tieto javy vyšetruje vyhorený charizmatický detektív Pio Marmai s nenápadnou parťáčkou a postupne odhaľujú zločineckú bandu, ktorí robia pokusy na deťoch. Výborný srandovný teleportér Benoit Poelvootde, ďalej zaujmú levitujúce predmety a ovládanie zákonov gravitácie. Fakt som sa bavil. ws ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem rád, že díky Netflixu můžu koukat na filmové kousky vytvořené i jinde než v USA. Občas se totiž objeví filmy, které nejsou vůbec špatný. Tento film nic méně kombinuje až moc žánrů a snaží se každému žánru dát dost prostoru což z toho nakonec dělá občas neuvěřitelnou nekoukatelnou fašírku. Jakože není to špatný, není to nejlepší. Nebude to vaše první, ani druhá volba toho na co se kouknout... ale někdy až nebudete vědět coby, tak neuděláte výraznou chybu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Francouzi zdvihli superhrdinskou rukavici a uchopili ji po svém. Líbilo se mi, že vpadáme přímo do děje, jakobychom přeskočili úvod a seznámení, musíme pátrat a zpětně si dávat do souvislostí, co se vlastně děje a proč. Klasická městská detektivka je ozvláštněna superhrdinským aspektem, který není zdaleka tak omamující a monumentální jako v amerických velkofilmech. Spíš je to všední, trochu upocená suprhrdinnost, která její nositele nevytrhuje z řady nás, běžných lidí, ale spíš jim přidává další starost na víc. Říkám: Bravo, vzali jste žánr a předělali jste si ho po galsku! SHRNUTÍ: Když jsi superhdina, musíš řešit normální lidské starosti a k tomu ještě i ty superhrdinské. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama