Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc. Aby se to jen vzdáleně dalo připodobnit k Hromnicím, muselo by to být lépe obsazeno, lépe zahráno, lépe napsáno, určité pasáže fajn byly, však poskrovnu. Otravovala jsem se celou dobu, přitom skutečné peklo přišlo až při projekci následující hrůzy s názvem Ta druhá. Dvě slabé záležitosti, tato sice výrazně vkusnější, no ale já se ptám: kam se nám poděly všechny sympatické a pohledné bytosti? Teskním po mladinké Cameron Diaz, Meg Ryan, Andie McDowell, Heleně Bonham Carter a všech dalších bystrých, zábavných, fotogenických divách filmového plátna. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá time loop oddechovka se sympatickým Andym Sambergem a zvláštně atraktivní Cristin Milioti ( čtěte Alita ). Hlavní hrdina je uvězněn v časové smyčce na svatbě a doslova si to užívá. Nejen, že si to může rozdat s kýmkoliv, ale může páchat nespočet sebevražd, avšak bolest je stejná. Do toho jej loví poblázněný J.K. Simmons a rozehrává romantickou hru s Alitou. První půlka je vtipná a zábavná, druhá se přehoupne spíše v Drama, přesto velmi zábavný a veselý počin dělaný s nadšením. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí*. 7/10. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Léty osvědčená hlavní zápletka ždímaná na maximum s přídavkem sympatického obsazení které má parádní chemii a je tu letní hit, který si budete chtít dát znovu. Palm Springs sice čerpají z osvědčené klasiky, nicméně zvládají dodat dostatek vlastních nápadů a upřímných momentů a fungujících dialogů nato, aby vás tahle novinka dostala. Ideálnější kousek na dlouhé letní večery mezi novinkami budete hledat jen velmi těžko. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tenhle nápad bude vždycky aspoň trochu cool, herci jsou fajn (J. K. víc než to), má to pár hezky vyřešených scén... ale jinak už je to trochu mělký bazének. Chybí tomu svižnější tempo, punch, příjemně to plyne, ale vlastně to nikdy úplně nekopne. Hodně tomu svazují nohy proslovy a to, že když má film zabrat, spíš tak opatrně ukročí. Nakonec je to taková celkem solid absurdní romance, která ale v prostoru, kde už operovala spousta filmů, spíš tak rozpačitě pokukuje kolem sebe a hledá něco, co tu ještě nebylo. A nenachází. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Let’s waste some fucking time!" ______________ Time-loop premisa z ranku 'Na Hromnice o den více' či 'Edge of tomorrow' již není v popkultuře kdovíjak vizionářská či originální. Tenhle snímek jí ale hravě aplikuje do neskutečně atraktivní komediální romance, která klame svým tělem a prvotním zdáním, kterou načrtne v celkem nezajímavý expozici - i já byl s přítelkyní zpočátku nehorázně skeptickej, ale garantuju vám, že pokud dáte týhle báječný existenciální tragikomedii šanci, nebudete vůbec litovat. 'Palm Springs' je totiž senzační jednohubkou která není nijak monotematická, neskutečně zábavnou rom-com žánrovkou u který se budete královsky bavit, a v neposlední řadě nejlepší feel-good oddechovkou tohoto léta. Tohle je totiž i v rámci subžánru time-travel fiilmů nedocenitelná raritka. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Andy Samberg (Nyles) přiznal, že pro film bylo napsáno a i natočeno několik různých konců. Na soukromých promítáních pro rodinu a přátele byla prý vybrána ta verze, která se všem líbila nejvíce. (TaNya_)
  • Kvôli pandémii Covid-19 film nebol vysielaný v kinách. (Arsenal83)
  • Film obsahuje jednu potitulkovou scénu. (ČSFD)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama