Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to prvý tanec!“ – „A to vadí?“ Neviem no, ktovieako ma to nechytilo. Ústredné herecké duo mi pripadalo skôr nesympatické, než sympatické a nezachránil to ani J.K. Simmons (skôr naopak). Časová slučka občas trochu zábavná a raz za polhodinu sa scenáristovi podarí vymyslieť dobrý vtip („jedna veta“, koláž sexu), ale to je asi tak všetko. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hranie sa s časom môžem, a tu sa podarilo spojiť funkčnú zábavu s týmto obľúbeným fenoménom. Aj keď ja by som viac prijal, aby tu okrem tých šplechov, dávali autori dôraz aj na duševnú stránku filmu, a trochu pointu filmu zatraktívnili aj pre náročnejšieho diváka. Okolo tej záhady tu dohromady nie je povedané nič, len jedna koza, jedna bomba.... Žiadne premýšľanie, len príjemné pozeranie. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příjemný film,do kterého je ideální jít ve chvíli,kdy o něm divák vůbec nic neví.Já o něm nic nevěděl a byl jsem nakonec poměrně příjemně překvapen tím,že jde o kousek který si hraje s časovou smyčkou.Není to sice nijak přehnaně originální a už tu byly i lepší zpracování,ale díky sympatickým hrdinům a nevtíravému humoru je to nakonec fajn zábava na deštivé odpoledne...70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAKŽE, TOHLE JE DNESKA. DNESKA JE VČERA. A ZEJTRA JE TAKY DNESKA… “ Film s časovou smyčkou. Fajn. Fór má bejt v tom, že na tu smyčku nejseš sám, protože bejt sám je vopruz (že Phile Connorsi?). Romanticky dramatická komedie, s pro mě nesympatickou ústřední dvojící a nic moc příběhem. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film byl v roce 2020 nejsledovanější premiérou platformy Hulu. 2.) Thx za titule „salorblack“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Palm Springs nestaví na žádném inovativním námětu, jelikož téma časové smyčky je v posledních letech vcelku populární napříč žánry (viz Na hraně zítřka či Všechno nejhorší 1 a 2), je to však natočeno takovým mile odlehčeným způsobem, že člověk promine ono (ne)nápadné vykrádání předchozích snímků a nechá se hodinu a půl bavit Nylesem a Sarah, kteří se poznali za vskutku bizarních okolností. Trochu jsem ve filmu postrádal původ Nylesovy smyčky, ale budiž - stejně jsem se více soustředil na budování vztahu mezi oběma "smyčkaři". Celý film se mi hlavou honila otázka: Pokud bych měl možnost prožít nekonečněkrát jeden den, jaký den by to zrovna měl být? Plusové body za potrhlou roličku J.K. Simmonse a solidní plot-twist ohledně Sarah a jejího probuzení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Andy Samberg chce, aby sa vedelo, že Nylesova poloha roztiahnutého orla na posteli v prvej scéne s Misty (Meredith Hagner) v ich hotelovej izbe bola v scenári a „nie jeho hereckou voľbou“. (Arsenal83)
  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama