Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelný film, který jsem vyloženě protrpěl. Nesympatické obsazení (člověk, který ho dával dohromady, musel mít vyloženě zadání, sehnat do všech rolí co nejhnusnější herce), neoriginální (vykradený) námět, nezajímavý děj i postavy, a celé mi to přišlo zoufala nevtipné. Navíc mě iritoval ten paradox, že Nyles a Sarah si vše pamatovali, ale přitom nestárli - to mi nedává smysl, tak buď měli prožívat ten den stále znovu i s vyresetovanou pamětí (a tudíž by ani nevěděli, že ho prožívají stále znovu, ani by nestárli), nebo ok, ať si teda vše pamatují, ale pak by přece museli i stárnout ne? Celkově musím říct, že náběh závěrečných titulků zde pro mě znamenal velkou úlevu, že ta blbost konečně skončila, scenáristicky mě to prostě strašně popuzovalo (mj. proto, že jsem alergický na filmy, v nichž se nějaký zásadní problém vyřeší tak, že si to hlavní postava vygooglí - btw. je zajímavé, že něco tak samozřejmého nenapadlo i Nylese a přišla s tím až Sarah) a taky mi přišlo poněkud smutné, když jsem si vybavil všechny ty skvělé artové filmy, které Aerofilms dřív kupovali, s nimiž tahle sračka pro mě až nepochopitelně kontrastuje (nemluvě o tom úletu pouštět do kin film, který je dávno ke stažení online). ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Pohodová letní oddechovka, které nejde ani zdaleka tak za hranu absurdity, jak by se mi líbilo. Trio Samberg, Milioti a Simmons je však skvělé a Palm Spings tak udrží celkem bez problémů nad průměrem. Nejvíc mě ale zklamal konec, který není zdaleka tak dobře vypointovaný, jak by mohl (on vlastně jen tak vyšumí do ztracena). Jako komedie povedené, ale nemůžu se ubránit pocitu, že po těch skvělých ohlasech jsem trochu zklamaný... ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Otřepaný příběhový koncept zabalený do příjemné "feel good" komediální záležitosti, jejíž největší předností je duo ústředních herců v podání Andyho Samberga a Cristin Milioti. Snímek Palm Springs režiséra Maxe Barbakowa je totiž primárně o nich. Je hlavně o jejich vzájemné chemii, vybroušených vtípcích a faktu, že si je oba již od prvních vteřin stopáže okamžitě oblíbíte. A i když je linie cestování časem již poněkud ohraná, tak Vám díky svižnému tempu a sympatické délce snímek uteče neuvěřitelně rychle. Pokud tedy hledáte oddechovou komediální záležitost, která Vás bude bavit od začátku až do konce, vězte, že jste ji právě našli. Skvělá práce! „Here you are, standing on the precipice of something so much bigger than anyone here. But always remember, you are not alone.“ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hezká originální komedie, která kombinuje hlavní myšlenku Na hraně zítřka popř. ARQ a dává jí dokupy s občasným humorem a vtipným nápadem svatebního dne, který kvůli přírodní síle prožívá hlavní hrdina pořád dokola. Místy to má zábavné scény, humoru je pomálu, ale dostačuje a hlavní herec Andy Samberg (Můj otec je šílenec) s Cristin Milioti si krásně zabírají místo pro své výkony v asistenci J.K. Simmonse, jakožto lovce, který je chce v každém dni zabít. Z nápadu se dalo podle mého vytěžit daleko víc, ale i tak je to dostačující, hezká komedie, na kterou si ale bohužel za týden už nevzpomenu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, dnešek byl zřejmě věnován filmům, které ve mně zanechaly podobně rozporuplné pocity. Když jsem v její první scéně zahlédl Cristin Milioti, okamžitě jsem si představil baseta, ty oči byly prostě příliš sugestivní. S postupujícím dějem jsem si ji ale vcelku oblíbil na rozdíl od Andyho Samberga, který mi do role Nylese absolutně neseděl. Komedie to byla poněkud nevyrovnaná; chvílemi jsem se výborně bavil, v jiných momentech došlo skoro až na nudu, takže výsledné tři kousky jsou podle mého tak akorát. Malé nicneříkající plus přidávám za Kate Bush z čistě osobních, a tedy subjektivních důvodů. 3*+ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Scenárista Andy Siara potvrdil, že postava Nylese byla ve smyčce uzavřená přes 40 let. (TaNya_)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama