Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jsem neherní fanoušek, ale první filmový Mortal Kombat s Lambertem totálně žeru, protože je to totálně boží. A teď totálmě žeru i tenhle boží animák, protože i tohle je fantastická rubačka, neskutečná zábava s naprosto parádní akci, atmosférou, postavami, parádní mytologií i nějakou tou krví. A vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo delší, protože ta atmosféra je fakt boží. Tohle je prostě super věc. Hry nehraju (žádné) a ani nikdy hrát nebudu, ale k tomuhle se určitě budu velmi rád vracet. Doufám v animované pokračování, protože ten konec je totální žrádlo! Jsem tak nějak nadšen. 85%. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Veľkou slabinou filmu je jeho relatívne krátka dĺžka, ktorá síce je naplnená množstvom akcie a prekvapivo nie je vôbec chaotická, no zároveň však celý dej prebieha veľmi urýchlene a nie je tu žiaden čas na vedľajšie zápletky/zápasy či hlbšie predstavenie vedľajších postáv. A taktiež sa mi štýl animácie zdá trošku zastaralý, ale nepovažujem to za veľké mínus. Všetko, čo vo filme chýba však vynahradzujú skvelé postavy (od Scorpiona, cez Casha až po Quan Chi-ho), špičkové súboje a hromada krvi. Užil som to a nebojím sa povedať, že sa zatiaľ jedná o možno najlepší film tohto roku. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Snažím se ve svých komentářích vyvarovat řekněme silných slov, jenže tady to nejde. Právě jsem dokoukal totální nájeb. Celý to byla jedna velká jízda s několika super pomrknutíma po hrách. Příběh, vlastně oba, mě hodně bavili. Scorpionova cesta za pomstou je správným způsobem ujetá. Ale co je pecka je to, že je nekompromisní, krvavá a bez soucitu. "Hlavní" linka je do určité doby hodně podobná prvnímu filmu. Jediné co bych možná maličko vytknul je to, že to mohlo být vizuálně, lépe zpracované, ale na druhou stranu by to asi bylo o dost dražší. Velká pochvala je tvůrcům za to, že servírují od samého začátku zábavu pro dospělé diváky. A hraná verze by byla nejspíš jen pro publikum se silnějším žaludkem. V rámci žánru dávám jednoznačných 100 procent. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Príbeh Scorpiona bol skvelý. Akčná ultrabrutálna divočina v ceste za pomstou. Škoda len, že tam napchali aj ústredný turnajový príbeh. Ten už pozná podľa mňa každý a tu bol úplne zbytočný. Respektíve, bol tu na vedľajšej koľaji a tak spracovaním ako z rýchlika absolútne nefunkčný. Keby sa zamerali len na Scorpiona, mohol byť celok ešte údernejší a dynamickejší. Som ale rád, že niečo takéto vzniklo a dúfam, že časom sa dočkáme aj ďalších príbehov z tohto sveta v rovnakej krvilačnej verzii. 80% ()

ER 

všechny recenze uživatele

Že by šlo o otestování diváků před R kovým hraným remakem, který se chystá? Jinak mi tento animàk nepřináší, oproti filmové verzi, žádný zážitek navíc. Více bych ocenil další příběh (jako to udělali tvůrci Spiderman Paralelní světy). A taky mi tu chybí skvělá elektro dance hudba z filmu s pokřikem mortal kombat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Prvý animovaný a aj celkovo prvý film zo série Mortal Kombat, ktorý získal hodnotenie R. (MikaelSVK)
  • Johnny Cage se ptá okřídlené jednooké dámy na biopotraviny, která na něj potom zavrčí. Tato dáma je upírská stíhačka Nitara. (LUKICKK)
  • Souboj, ve kterém Sonya Blade bojuje v džungli s neviditelným Reptilem, je odkazem na klasický souboj mezi vojákem a mimozemským bojovníkem z filmu Predátor (1987). (pajik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama