Reklama

Reklama

Vraždy v Pembrokshire


Epizoda 1 (E01)

(epizoda)
Velká Británie, 2021, 48 min

VOD (1)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priemerny otvarak, kde sa jedneho "zo zasuvky vybraneho cold case-u" chopi nova jednotka. Domnieva sa, ze vie totoznost pachatela viacerych nasilnych trestnych cinov. Miestami az prilis dokumentacne a Evans mi tu moc nesedi. Nastastie do toho moc netlacia jeho sukromie, ktore je takmer klisoidne. Uvidime. 50% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je taková klasická otevíračka, ale čekal bych jí spíš u něčeho, co má mnohem víc dílů, tady už jsme ve třetině, ale vyšetřování je v podstatě na začátku. Takže to zatím stojí a padá na Evansově umu a charismatu, vše ostatní se zatím moc neprojevuje. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot nového detektívneho seriálu vás nemusí ihneď prikovať k fotelke, ale má hneď niekoľko nezanedbateľných plusov. Prípad sa rozbieha bez zbytočných obkecávačiek, samozrejme poteší prostredie, Evans sa sem skvele hodí a navyše máte dojem, akoby ste si práve pozreli jednu tretinu až polovicu regulérneho filmu bez zbytočného naťahovania. Čo sa z toho vykľuje, uvidíme neskôr, pretože to zatiaľ na extra zvraty nevyzerá, ale všetci budeme radi, ak sa ukáže, že zdanie klame. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama