Reklama

Reklama

Nesnesitelná tíha obrovského talentu

  • USA The Unbearable Weight of Massive Talent (více)
Trailer 1

Herca Nicka Cagea trápia finančné problémy. Aby odvrátil nevyhnutný bankrot, musí prijať ponuku vystúpiť na narodeninovej oslave bohatého fanúšika za odmenu milión dolárov. Týmto fanúšikom je však mocný drogový barón Javi Gutierrez (Pedro Pascal), ktorý uniesol dcéru mexického prezidentského kandidáta. A tak musí slávny herec Nick pod vedením agentky CIA Vivan (Tiffany Haddishová) predviesť pred gangstrami svoje životné predstavenie, aby zachránil nielen seba, ale aj svojich blízkych a splnil cieľ tajnej misie. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (218)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

"You're Nick Fuckiiiiiiiiiiiiiiiiiiing Cage!" Výborně napsanej snímek, kterej nese právoplatnou značku "akční-komedie", protože takhle dlouho jsem se u žádného filmu nezasmál. Vyloženě film ve filmu. Pedro Pascal táhne svoje herecké výkony o levely dál. LSD scéna je asi nejvíc zapamatovatelná z celého snímku, taktéž scéna se skrytou sbírkou z Nickovo filmů, která mne totálně rozsekala. Potěšila i závěrečná akční naháněčka, ve který Nick dával až moc najevo svojí charakterizaci ze starších počinu. Je super, že se konečně najde nějakej herec, kterej se nebojí udělat si sám ze sebe prdel. No asi se v nejbližší době půjdu podívat na Paddingtona 2ku. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Cage po veľmi dlhom čase v dobrom filme, ale to asi len preto, že hral samého seba. Konečne zaplatí hypotéku zo zaslúžených peňazí. Inak výborný casting, super namiešaný a potešila hlavne Alessandra Mastronardi z Mediciovcov. Každopádne to tu herecky ťahá hlavne Perdo Pascal svojim nenúteným humorom. Komédia roku to nie je, ale určite sa je na čom zabaviť. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je skutočne neuveriteľná filmová hviezda. A voči jeho talentu mám veľký obdiv.  Nedá sa ale povedať, že by si počas posledných 10-tich rokov vyberal zrovna najlepšie filmy. Niekedy okolo roku 2018 sa veci začali meniť. Dostali sme filmy ako "Mandy", "Color Out Of Space" a samozrejme "Pig". A vyzeralo to, že sa konečne Nicolas stavia opäť na nohy a dočkáva sa lepších projektov. Ja dokonca v mnohom rešpektujem aj "Willy´s Wonderland". S tým všetkým poviem, že na "The Unberable Weight Of Massive Talent" som bol úprimne zvedavý. A keď začali prichádzať hodnotenia a komentáre od kritikov, bol som optimista. A to čakanie sa vyplatilo, pretože toto je film, ktorý prináša všetko, čo mám rád na Nicolasovi Cageovi, plus dokáže priniesť príbeh, ktorý je síce trošku strelený, ale v rámci konceptu na film funguje veľmi dobre. Je treba uznať, že film je v prvom rade komédia. Akčná komédia. No funguje vďaka tomu, že Nicolas Cage tu hrá sám seba. A tým pádom ani nemusí často niečo hrať. Alebo naopak do toho dáva svoje herecké umenie tak, ako ho poznáme. A je treba uznať, ja som sa na tom neskutočne zabavil. Palec hore pre Cagea. No nie je to len on, kto je skvelý. Pedro Pascal je rovnako vynikajúci a úplne mu ten jeho fanboyizmus verím do špiku kostí. Ku koncu sa dočkáme aj nejakej väčšej akcie, no je treba uznať, že toto je film, ktorý ma bavilo sledovať, mal dobré nápady a dokázal ich aj využiť vo svoj prospech. A ja len dúfam, že Nicolas Cage je späť vo forme a dostane sa do veľkej dávky kvalitných filmov. A aby sme tu nemali zase niečo podobné ako "Left Behind" alebo "Between Worlds". Do toho Nick. Teším sa na nabudúce. Hodnotenie: A ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac všetkého; gagov, bláznivosti, aj cameí, ale i tak ide o maximálne príjemnú jazdu, hlavne pre nás fanúšikov. Skôr 3*, ale povinne 4*. Ps: Už mi skončil covid, tak zas budem hodnotiť filmy jak normálny človek, nie 4 denne. :D Pss: Top 3 najobľúbenejších filmov: Trainspotting, Scarface, Jasný terč. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Na lowbudgetovku to vlastně vůbec není špatné. Film zvládá dobře parodovat tvorbu Nica Fuckin Cage a zároveň se umí brát vážně, občas až teatrálně, předvádí opravdu masivní tíhu nezměrného talentu této legendy. Škoda jen, že je na filmu vidět omezený rozpočet, protože tomu odpovídá kvalita filmu jako takového. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (19)

  • Nicolas Cage považoval Javiho (Pedro Pascal) za nejlépe napsanou postavu ve filmu, a to natolik, že dokonce požádal o výměnu rolí, protože si myslel, že hrát svého největšího fanouška je větší meta, než hrát sám sebe. Až když byl do role obsazen Pedro Pascal, Cage nakonec ustoupil. (HanzoBureshi)

Související novinky

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

16.03.2022

Následující zpráva zřejmě zdivočí představivost mnoha filmových fanoušků, i když je třeba ji brát s velkou rezervou. Nicolas Cage v předchozích dnech zavítal do texaského Austinu na South by… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Reklama

Reklama