Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zombie mezi kanibaly (Zombies unter Kannibalen - jak zněl výstižně název v německé distribuci). Kdysi se mi film líbil mnohem více, ale i po letech jsem si ho opět užil. Uznávám, že Zombie 2 jsou o něco zábavnější, přesto mám rád i tuhle klasiku. Zhanobené mrtvoly v nemocnici, tajuplný ostrov, šílený doktor, zvrhlé lékařské experimenty, hladoví kanibalové (a opět si nejvíce pochutnají na vnitřnostech...nechápu...jistě, je to kvůli atraktivnosti ve filmu. Není nad čerstvě vytažená střeva.) a šourající se zombie. Prkenné herecké výkony a jedna fajnová nahatka. A že to připomíná Fulciho až moc (i na vydloubnutí očiček dojde)? Aby ne, když se na produkci podílela Fulvia Film. ()

Kangax 

všechny recenze uživatele

Rovnaký herci, rovnaké exteriéri a rovnaké typy postáv v ako Zombi2 od Fulciho. Ale na rozdiel od Zombi2 je tu všetko oveľa horšie... Tí istý slabí herci, ktorých Fulci dokázal ako tak ukočírovať, tu predvádzajú vrchol ne herectva. Rozhovory medzi nimi my pripomínali ranných ospalcov čakajúcich na autobusovej zastávke, s maskami si nikto starosti nerobil a scenár je presne podľa manuálu ako nakrútiť horor v Taliansku na prelome 70-80 rokov. ALE... Práve tento amaterizmus, synťáková hudba , gore na gumových rekvizitách, drzé vykrádanie nápadov ostatných znamenalo, že som sa fakt skvele bavil. Aj keď možno inak než tvorcovia zamýšlali... Tak či onak, nadpriemerná zábava pre mňa, si zaslúži nadpriemerné hodnotenie pre nich.... ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Italské (nejen) hororové braky jsou kapitolou sami o sobě. Zombi Holocaust mi přišel svojí špatností velmi zábavný a kupodivu nebyl ani roztahaný, jak jsem před shlédnutím nabyl předsudku. A navíc sexy kombinace prvků jakou jsou zombie, ostrov plný kanibalů, bizarních věděckých pokusů a lechtivých převlíkacích scének Alexandry Delli Colli, která se svou hruškovitou postavičkou dokázala patřičně rozpálit. Bohužel snímek musím oháknout spíš trojhvězdou, ač jsem do tři čtvrtiny filmu stále uvažoval o čtyřce, ale konečný dojezd a gradace prostě působili velmi odflákle. I když v rámci "trash" žánru je tento verdikt možná zavádějící, ale i ty brakovky se prostě dají lépe zakončit. Gore scény jsou rozhodně miloučké! ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava, která se veze na Fulciho Zombi 2. Stejné lokace, stejné interiéry, dokonce i filmový štáb. Ovšem, jak už samotný název napovídá, Girolami byl o něco odvážnější a nezůstal jen u Fulciho. Do svého řádně krvavého koktejlu zamíchal i Deodatův Cannibal Holocaust. Pod rukama mu tak vznikla zajímavá příchuť, plná přínosných dialogů, žravých domorodců a soldního gore se skvělým soundtrackem navrch. Na druhou stranu, některé efekty ´sou opravdu odfláknuté. A nejvíce to odnesli chudáci ghúlové, kterých je tu naštěstí poskromnu. Tvůrci se totiž soustředili pouze na obličejové masky a se zbytkem těla už si nelámali hlavu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Roztažená Delli... to jsme vidět chtěli!“ Šermovat cizím termitem „trash“ nebudu, libozvučnější „škvár“ postačí. Viděno v rámci Horror married challenge, pro doplnění filmového brakového vzdělání. Jak říkám, škvár, ale dá se u toho pochechtávat. Plytkému scénáři i hlubokým dialogům, omalovánkovému gore a „vědecké laboratoři“ s hliněnou podlahou, v rozpadající se barabizně. Zaujala i jednoduchost transplantace mozků, takříkajíc na koleně. TRA-SH-OCK WINDOW: [][] Co, kromě 5 kilometrů umělých střev, mě zaujalo? Ꚛ Umělecké střevo lidožroutů, viz jejich bodypainting. Ꚛ Kamenný obětní oltář typu Spread widely. Ꚛ Využití potenciálu Alexandry Delli Colli, která se svlečená snad už narodila. Ꚛ Nešvary zombíků, už tenkrát! Chvíli mátohy, pak sprinteři a přestože bezmozci (!), plní sofistikované úkoly, např.: „Chyťte ho a přivažte na operační stůl![][] Jen jedno mi uniklo. Kdo vlastně rumpálem narovnal ten obětní kámen s roztaženou Lori, čímž ji v očích lidožroutů pasoval na Vedoucí kantýny? Dvakrát zamručím a rukou nad tím mávnu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)
  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama