Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith hraje s Genem Hackmanem ve strhujícím a napínavém thrilleru, kde se neustálá akce snoubí s nejvyspělejší technologií. Robert Clayton Dean je úspěšný washingtonský právník, u něhož - bez jeho vědomí – skončí video, které spojuje vysokého úředníka všemocné National Security Agency s politickou vraždou. Smrtonosná skupina dokonale vycvičených agentů NSA proti němu vede neúprosné tažení za použití té nejmodernější techniky, jehož cílem je Deana zdiskreditovat a získat zpět usvědčující důkazy. Členkou impozantního hvězdného obsazení je i Regina Kingová. Připravte se na ještě větší příval akce, zatímco Dean zoufale závodí s časem, aby získal zpět svůj kdysi normální život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (618)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Musím pochválit že to má výtečnej rozjezd, Will Smith sem tam prohodí fajn hlášku a celý ten film je ve stylu Fugitive atd.. první půlka opravdu napínavá a akční, jenže pak už (jak jsem se bál) to mělo pár slabých natažených míst a to už jsem se stíhal i docela nudit.. konec to ale zachránil naštestí. Kdyby se to zkrátilo o tak cca půl hodiny bylo by to mnohem lepší, nemám takovýhle natahovaný filmy moc v oblibě.. to není nic pro mě. Začátek soldní, hereckej ansábl parádní, hudba trochu nevýrazná, ale jinak dost libovoučkej film o naháněčkách. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Napínavé od začiatku až po výborné finále. Miestami však boli zloduchovia príliš OP. Scenáristi im dávali do rúk všetky tromfy, len aby cielene vytvorili pocit, že z tohto sa už hrdinovia nemajú šancu dostať. A keď sa naopak potrebovali hrdinovia pochlapiť, zrazu aj obyčajný právnik dokázal prekabátit profesionálnych agentov. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

RETRO Klasický příběh (nespravedlivě obviněný a pronásledovaný…) podpořený špionážními technologiemi, který nenechá ani po letech člověka v klidu. Akce, napětí, W.Smith, G.Hackman a originální vyústění, dělají z filmu stále velice dobrou podívanou. Fakt, že tohle je ,,parketa“ T.Scotta není třeba víc rozebírat! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ *** ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nepřítel státu si bere to nejlepší z atmosféry akčních filmů raných 90. let (Smrtonosná -doplňte-, Uprchlík) a dodává k ní hi tech elementy v podobě všudypřítomných, sledovacích/sledujících kamer a satelitů. Film perfektně startuje z chytlavého a "klidnějšího" úvodu až po akční film pohybu, kdy postavy doslova utíkají před očima velkého vládního bratra s nemožností se pořádně vydýchat. Gradace je výborná, film je perfektně napínavý a zábavný po celých 130 minut, hlavním postavám nechybí charisma a závěr je také překvapivě promyšlený, nebo chcete-li cool... Nejlepší Tony Scott. 9/10 ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Aj keď som film videl niekoľkokrát, pozrel som si ho kvôli komentáru a potvrdzujúcemu hodnoteniu, ešte raz. Naplnil moje očakávania. Okrem zaujímavého a stále aktuálnejšieho príbehu, neutíchajúceho svižného tempa a spoľahlivej trojice hlavných predstaviteľov ma tentoraz upútala aj výborná hudba. Film naďalej patrí k mojim najobľúbenejším, a ak by bolo povinné napísať o každom filme aj niečo negatívne, tak v tomto prípade je to Regina King. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (21)

  • Budova, která slouží jako zázemí Brilla (Gene Hackman), je bývalá továrna na sodovku Dr. Pepper. (don corleone)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Reklama

Reklama