Reklama

Reklama

VOD (1)

Shadyside, rok 1978. Škola končí a letní aktivity v táboře „Nightwing“ právě začínají.  Jenže v okolí se potuluje místní psychopat, který je posedlý touhou zabíjet. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sice tak trochu nastavovaná kaše, která vlastně několikrát řeší totéž, co řešil první film, ale divákovi to předkládá jako novinku, nicméně i tak opět velká, krvavá i napínavá zábava. Namísto Vřískotu se (více než) pomrkává na Pátek třináctého, postavy jsou fajn, režisérka umí.... A na závěr téhle trilogie se opravdu těším. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o něco lepší než jednička,minimálně v tom,že je to trochu dospělejší a nepůsobí tak "dětsky" a žánrově rozhozeně.Inspirace Pátkem třináctého je tu celkem zřejmá,atmosféru to má hlavně v druhé půlce celkem slušnou a je velká škoda,že rozjezd trvá tak moc dlouho.To je koneckonců důvod proč nemůžu jít výš,protože než se něco pořádně stane je polovina filmu pryč a to je na podobnou žánrovku prostě moc...70% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

O stupeň lepšie ako prvý diel. Oveľa lepšie napísané postavy (ale nepochopil som tú pózu v podobe tajomna, že ktorá sestra zomrie), Sadie Sink je parádna, bol by z toho výborný slasher, keby to nebola stredná časť jedného príbehu. Viac času mohlo byť venované postavám, tie sú ale z pohľadu trojdielnej ságy ukradnuté, lebo prežijú len dve. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování této třídílné hororové série je sice o malou píď lepší podívanou než první díl, a to prakticky ve všech ohledech, nicméně pořád se jedná o vážně nepovedenou záležitost, odkazující především na slavné hororové série, v tomto případě na Pátek 13, každopádně nefunkční je naprosto ve všem. Hlavně styl zpracování mi připadá opravdu mizerný, kdy jakoby tvůrci absolutně netušili, jak to mají celé vlastně pojmout, jestli jako seriózní regulérní horor, nebo jako poctu žánrovým klasikám let minulých, či snad jako s nadhledem pojatou parodii na horory, prostě to ve mně celé budí dojem neuchopitelné a nevyzrálé filmařiny, která čerpá všude možně okolo, ale vlastní práce ve výsledku nestojí za nic. Jak už jsem nicméně zmiňoval, oproti prvnímu dílu se zde přeci jen ale jedná již o malý posun kupředu, kdy sice veškeré postavy a jejich herečtí představitelé jsou opět vesměs naprosto nesympatická a nevýrazná stvoření, ale především v druhé polovině filmu došlo k docela poutavému spádu, disponujícímu i slušným množstvím efektních mordů a kapkou působivé atmosféry, takže i přes všechny ty nedostatky mě dokázala dvojka v rámci možností chvílemi přeci jen bavit. Špatné časy nicméně pro hororový žánr zkrátka i nadále pokračují, jelikož první dva díly Ulice strachu spadají do velmi slabého průměru a opravdu nejsem ani trochu přesvědčen, že závěrečné pokračování na tom něco změní. Takže stále zklamání. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak druhá část je pro mne výrazně horší než první. Neuvěřitelně užvaněné, neustále se řeší rodinné problémy, vztahy a nevraživost dvou městeček. Napětí kolísavé, mrazivá atmosféra zůstala stát v bráně tábora. Gore velmi umírněné, těch pár záseků a hlava pryč to moc nezachránilo. Masakr dětí ve tmě je ponechán na divákově fantazii. Pátek 13. považuji v rámci slasherů za určitý kult, který podnítil vznik celé řady dalších snímků. Jasně, všechny ty krvavé tábory jsou postaveny na likvidaci nebožáků a v tom jsou zábavné. Jenže tady se prokecá času, že jsem ani nepostřehl, jak bylo zlikvidováno  tolik obětí, když byly v závěru vyrovnány v pytlích jak po skončení honitby. S nahotou se nakládá obzvláště opatrně, a tak děva, co by se kdysi předváděla, měla nyní dlouhé vlasy nalepené na prsa, aby proboha ani bradavka nevykoukla. Nesympatické postavy pomíjím, jelikož kdo má být zlikvidován, příjemný být nemusí. Jen nepatrně se těším na třetí část, která by snad mohla být lepší, ale natáčí ji stejná režisérka, tak velké naděje nechovám. Nic proti ženám, ale slashery by možná měli natáčet chlapi. Nejlepší opět hudba - Nirvana, Velvet Underground, Buzcocks, David Bowie, Blue Öyster Cult... ()

Zajímavosti (6)

  • Když má Alice (Ryan Simpkins) sex na stole se svým přítelem, tak nemají spodní díl oblečení. V dalším střihu už ho ale mají. (Duoscop)

Reklama

Reklama