Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to ani průser ani geniální. Na 2.str. se domnívám, že fanoušky She Hulk by to mohlo potěšiti. Zvláště ty, kteří dobře znají éru Dana Slotta a Johna Byrnea, byť ani Peter David si nevedl špatně.;-) Obsazení hl. role je pro mne bezchybné (dotyčnou znám tuším jen z pro mě vynikajícího Deníku Mrtvých) a řekl bych, že si to herečka fakt užívá. Jako Jen je v poho, ale ve své druhé podobě vypadá prostě úžasně a šíleně jí to sluší. Tady si může podati ruku se svou TAS verzí z r.96. Jen si musím stále zvykati na brýlatého a strništěm vybaveného, Hulka. Já stále dávám přednost verzi Jekyll a Hyde, dle kterého jak všichni víme je Hulk v podstatě vytvořen. Nic proti myslící verzi, já jen preferuji (dle asi dnešního pohledu zastaralou) clasickou verzi. Je též nabíledni, že se tento projekt bude lépe hodnotiti až to bude venku celé, neb v 1.díle se jede (jak píši jiní) docela rychle až možná zkratkovitě, což není úplně super. Já bych rozhodně navýšil průměrnou stopáž na těch 45min. a s tím by se dle mého pracovalo lépe. Přequapillo, že je zde opět další origin, který mi příjde dosti zjednodušený a vytvořený jen proto, aby se z ní co nejdříve stala Ona-Hulk. Já bych sem prostě dal tu transfůzi a ty okolnosti už by byly na tvůrcích. Jen jsem zvědav, jak si s ní poradí až ji budou strkati do dalších MCU filmů. Tady si nejsem zcela jist, jak to dopadne. Budu raději opatrný. Humor (zvláště vyniknuvší ve scénách ze soudního/právnického prostředí) je dobrý, ale čekám do budoucna větší nálož, jako v comicsech. Včetně promlouvání k divákům/čtenářům, které se zde docela smrsklo, ale jde zatím jen o 1.kousek 9dílné skládačky u které věřím, že časem vše zapadne na své místo. Nevím sice, zda půjde o solo díly, či o 1 dlouhý film, rozsekaný na 9 částí, ale buď jak buď, jde po mnoha letech o projekt v rámci MCU, který mě osobně velmi zajímá (když nepočítám tu plánovanou episodu v What If, která prý má býti dle opravdu perfektního comicsu Marvel 1602) tak tomu tu šanci i s možným přimhouřením očí, dám. Asi jsem po trajlerech čekal víc, ale zklamán vyloženě nejsem. Když si uvědomím, že upoutávky ukazují očividně zhuštěnou sérii v celku, takže je jasné, co/kdo nás v dalších dílech tak nějak...čeká. Pokud by takto podobně dopadla i Kara (na rozdíl od toho šquáru z CW) vůbec bych se nezlobil. 3.5 Nevím, zda budu psáti u každého dílu koment (pokud ano, tak s velkou pravděpodobností komentář k celku nebude) ale ten 1. si o to vyloženě říkal. Proto tak činím. Slečno Waltersová, držím všechny palce. P. s. když budou i v celé sérii ty feministické bláboly (které v jejích comicsech nikdy nevyzněly blbě, zatímco u této adaptace si tak jist, nejsem) potlačeny jako zde na minimum, budu spokojen ještě o něco více. P. p. s. mezititulková scéna řešící Rogersovo panictví je squellá.;-) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatiana Maslani je symposka a velka kocka. Zurive vykriky v "zelenej forme" nalezite upravili a zrejme dokaze vsetko lepsie a rychlejsie ako povodny Hulk, takze je splnena i tato "vseobecna pravda". Vsetko je teda v poriadku. Naviac ten tik a zmurk v pravom ocku, ked povie: "it's true, I'm a hulk", stoji za to. Jednoducha zabava a absentovali i mnohe hluposti. Akurat ma prekvapilo ako z rychlika vsetko vysvetlili plus wtf dianie pocas sudneho konania. Haluska. ()

Reklama

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach, to CGI... Hulk vypadá skvěle, ale obličejové pohyby She-Hulk vypadají stejně jako v traileru otřesně. Na první díl docela fajn scénář a hlavní herečka to zatím docela tahá, bohužel celý díl je fakt příšerně prostříhaný, že u bojových scén nemám moc šanci dění pochytit. I tak cením easter eggy, úplnej průser to zatím není. 6/10 ()

Fanda.Boukal 

všechny recenze uživatele

Závěrečná scéna u soudu byla tak špatná že už to vypadá jako kdyby to psal 5 léty Marvel fanoušek. O celý ty sekvenci s brucem se ani nemá moc smysl bavit tam se ani jedna z postav nechovala logicky a spousta věcí nedávala absolutně žádný smysl. Není se čemu divit marvel serialy jsou jedna velká tragedie. Ono celkové Marvel zažívá neskutečný upadek od endgame. ()

Kraty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5,5/10 Na začátek než to tu začnu hatit tak musím upřímně říct, že She-Hulk je o trochu lepší než jsem čekal. Rád vidím po té době Bruce... V jedné scéně když se začali hádat tak to bylo docela zajímavý a řekl jsem si "že by konečně něco vážného??" A ono ano! Jen to po pár vteřinách zkazili ZVLÁŠTNÍ a ZBYTEČNĚ vyhrocenou trapnou bitkou, která měla být vtipná... Ale za mě to vtipné nebylo, jen jsem si říkal panebože a jsme doma :| Ne aby z toho byla zhroucená a smutná že je Hulk, ona je chvíli z toho mimo a neví co dělat, ale to je ono! Jenom CHVÍLI! Pak už dělá jako by to byla úplně normální věc a hází vtípky :/ Nemáme vysvětleno proč je teda při vědomí ve své She-Hulk podobě.. Absolutně nechápu proč je v hodně věcech lepší jak Bruce a proč si z něho dělá srandu? To jakože existuje girlpower nebo co?? Na jednu stranu musím trochu uznat že i když je to 12+ tak se snaží o nějaké dospělé vtipy, jako je například to jestli to už Steve měl nebo například fakáč tady slečny Jennifer Walters 😎 Nevím noo. Uvidíme co nám nabídne další epizoda. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Reklama

Reklama