Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

mottleone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zelená naštvaná žena dorazila ukázat své bicáky..💪🏻🟢 Na první díl dobrý; z nových serialových projektů, to spolu s MoonKnightem opravdu funguje jako origin příběh.  Když se smíříte s faktem, že Hulk už není zuřící monstrum, ale ťunťa vtipkující medvídek a s tím, že nám Disney servíruje další ženskou postavu, která má stejné schopnosti, ale zkrátka musí bejt silnější než muž, bez budování nebo logického vysvětlení, tak se to dá shlédnout, protože to naštěstí šlape mírně na brzdu dočasným nesoužitím hlavní hrdinky se schopnostma.. Takže - má to potenciál být příjemným, ničím výjimečným přízemnějším seriálem ze stáje MCU, když to tradičně nesklouzne k záchraně světa/vesmíru (což se určitě stane, když se zmínilo zneužití krve).. Hlavní hrdinka je sympoška, postavu umí prodat a sama za sebe funguje dobře.. S příjemnými odkazy na předEndgame éru, dávám tomuto startu spoko 7/10 a standartní 3* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jennifer a Hulk jedou kamsi na výlet po cestě, ale narazí do Sakaarské lodi (kde se tam vzala a co tam dělala? možná na to někdy odpoví) a mají nehodu.  Tím se spojí Hulkova krev s Jennifer a vznikne z ní She Hulk. Nelíbí se mě , že z ní dělají více silnější postavu než z Hulka , když to porovnám třeba s Jane a Thorem v zatím posledním Thorovi tak ho tam tak neurážely jak tady ona Hulka.  Jinak zatím moc hodnotit toho nelze máme tu jakousi záporačku co je zde zhruba 5 minut a dostane hned na prdel podle ohlasů zde má být více záporáků tak, že očekávám, že se už o ní nic nedozvíme . 60 procent slušný rozjezd to měla , ale i Ms Marvel a vznikl z toho sajrajt. Potitulková scéna o hovně očekávám, že takové budou všechny. ()

Reklama

FaithZombie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komiks jsem nečetla, ale způsob, kterým hlavní hrdinka získá schopnosti Hulka je neskutečně primitivní a líný. Tvrdit, že schopnosti dokáže velmi rychle bezvadně kontrolovat prostě proto, že je žena a ženy musí svůj hněv kontrolovat každý den, protože většina mužů jsou prostě šovinistická prasata, už je vyloženě stupidní. Pokud je to tak jednoduché, co to dělá z původního Hulka? Labilního slabocha? Celkově mi přijde, že minimálně první epizoda Bruce Bannera jen degraduje a zesměšňuje, což mě po době, jakou jsme s postavou strávili, prostě mrzí. Děj se vyvíjí velmi zkratkovitě a trochu to působí, že se scenáristé zrovna dvakrát nepředřeli a prskli tam první věc, co jim nějak vzdáleně dávala smysl, a nebo to úplně klidně mohlo napsat ChatGPT. I úroveň CGI je tu přinejmenším pochybná. Jsme na 100 % pro, aby dal Marvel víc prostoru ženským hrdinkám, ale tohle zatím nevypadá jako ta správná cesta. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná první epizoda. Dostal jsem tak nějak to co jsem čekal, nic na víc, ale ani nic co by mi tam vyloženě vadilo. Origin ve smyslu získání schopností za mě celkem nezajímavý a rychlý, ale to zase vyvažuje srovnání se s schopnostmi, čemuž se věnuje celá epizoda podpořená úžasnou chemií mezi Jen a bratrancem Brucem. Navíc je na konci naprosto geniální potitlukovka, která je vtipná nejen v originále, ale dokonce i v českém dabingu. ()

Klajnik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi prvoplánová sračka. Velké posuny postav jsou během 5 vteřin vysvětleny způsobem: “Vyrobil jsem si tohle zařízení, abych si udržel svou lidskou podobu”. Vyřešeno, jede se dál. Je to woke, ale tím debilním způsobem. Snaha o humor bolí, ačkoliv by měla bavit. Když se protagonistka snažila být vtipná, napadlo mě, že females arent funny. Já jsem levičák, ale tyhle sračky ve mě vzbuzují konzervatismus. Jo a Mark Ruffalo své repliky odříkává jako by je prvýkrát četl ze scénáře. Herectví v tom hlase často chybělo. Uspěchané, odfláklé, otravné… ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Na stole v baru, který Bruce Banner (Mark Ruffalo) postavil, můžeme vidět vyřezaná písmena B. B. a T. S. Jde o iniciály Bruce Banner a Tony Stark. (spacemaster)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno